![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Mavi Yürekler / Mavi Kalemler Kategorisinde ve FUNDA Forumunda Bulunan İznin olmadan ÖLÜYORUM ŞİMDİ!!! Konusunu Görüntülemektesiniz. Neden geldin aklıma yine bilmemki Ben senli zamanları unutmalıydım oysaki.. Gözgöze geldiğimiz ilk anı, Yalnızlığı anlatan o deli bakışını, Yüreğimi eriten,içimi kanatan o büyük sevdanı.. Herşeyini unutmalıydım... Şimdi telefonum çalsa,duysam ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Neden geldin aklıma yine bilmemki Ben senli zamanları unutmalıydım oysaki.. Gözgöze geldiğimiz ilk anı, Yalnızlığı anlatan o deli bakışını, Yüreğimi eriten,içimi kanatan o büyük sevdanı.. Herşeyini unutmalıydım... Şimdi telefonum çalsa,duysam yine sesini Ya da çıkıp gelsen gecenin bir vakti.. Bilmiyorum sana verecek neyim kaldı? Ben sahiplendiğim saatlerde sahipsizim şimdi Eksiğim,eski ben değilim.. Sevdiğim!!! Okumaktan korktuğum en güzel şiirim, Gözlerin gözlerime değmeyecekti Sevmeyecekti yüreğim seni.. Bu son hakkım değildi.. Hakkın yoktu beni üzmeye, Hakkın yoktu gözümün ferini söndürmeye Söylesene sana verebilecek neyim kaldı? Beyaz bir zarf var şimdi ellerimde Senin hiç bilmediğin,benim bir türlü gönderemediğim.. Okusan anlarmıydın beni? Farzetki anladın,anlasan sever miydin beni? Ben iznin olmadan sevdim ve bekledim seni İznin olmadan özlüyorum şimdi... Sevdiğim!!! Aklına gelmez miyim hiç? Oysaki ben seni hatırlatan herşeydeydim Ve artık bilmiyorum Şimdi hangi mevsimdeyim... Nasıl da yakışırdı sana Siyah gömleğin,siyah ceketin Çevrendeki herşeyi anlamsız kılan Duruşundaki emsalsiz asaletin Ben sende bunu sevmiştim işte Bakışlarında sakladığın karanlığı, Kalabalıklar içindeki yalnızlığını Üzerimden ayrılmayan hüzünlü bakışını... Bir hayalsin artık,herşey boş ve anlamsız.. Dedim ya sevdiğim, Ben iznin olmadan sevdim seni İznin olmadan bekledim İznin olmadan özledim seni Son kez affet İznin olmadan ÖLÜYORUM ŞİMDİ!!! |
|
#2 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
Seni sensiz yaşamak en kötü kader olsa gerek...Yüreğine sağlık balım ![]() |
| Bu Mesaj İçin 3 Üye ALaGüL İsimli Üyeye Teşekkür Etti.. | ||
flatipus (04-24-2009) | ||
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |