![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Mavi Yürekler / Mavi Kalemler Kategorisinde ve FUNDA Forumunda Bulunan Dahası yok bunun !! Konusunu Görüntülemektesiniz. Sakın çıkma karşıma.. Hatırlatma kendini.. Eskilerden bahsetme.. Lütfen git! Özlersem seni kimseyi dinlemez bu yürek.. Bi anda unutur ihanetini.. Ama ben yapamam unutamam hiçbirşeyi Bu yüzden bakma gözlerime Öfkemi dindirme ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Sakın çıkma karşıma.. Hatırlatma kendini.. Eskilerden bahsetme.. Lütfen git! Özlersem seni kimseyi dinlemez bu yürek.. Bi anda unutur ihanetini.. Ama ben yapamam unutamam hiçbirşeyi Bu yüzden bakma gözlerime Öfkemi dindirme O kadar çok şey varken sana söylenecek.. Sakın beni yolumdan döndürme.. Sus!! Bana bişeyler anlatma.. Bugünler senden uzak olmalı.. Saf bi yüreğe sahip olmanın gereği bu.. Kanması kolay .. Ondandır aklımın seni uzak tutuşu.. Sen = İhanet Sen = acı Seni anmak; ihaneti dolamak diline Senden bahsetmek; yalanı anlatmak birşeylere Hadi şimdi kabullen koca bi yalanı çıkardığımı hayatımdan.. Beni o gün kaybettin.. Dahası yok bunun !! |
| Bu Mesaj İçin 4 Üye Funda İsimli Üyeye Teşekkür Etti.. | ||
|
#2 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
|
gerçekten yüreğine sağlık.çok güzel harika bişey bu çok sağol bu dizeleri bizimle paylaştığın için. çok teşekkürler.
|
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |