![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Mavi Yürekler / Mavi Kalemler Kategorisinde ve FUNDA Forumunda Bulunan Bırak beni.. Konusunu Görüntülemektesiniz. ''Aldanma cesur durduğuma Yalandır gözlerim...Bakma.. Tutarsız.. Belli-belirsiz sözlerim...Kanma.. Soluk soluğa hasretliğim yorar,dayanamazsın Ağlarsan,karışmam... Ağlarsan; Susturmam!!!'' Emanetti garip yüreğim bir ihtimal gelişine, Ve gel(e)medin diye kalakaldı en diplerde. Çıkamadı... Yolunu kaybetti,doğruyu ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| ''Aldanma cesur durduğuma Yalandır gözlerim...Bakma.. Tutarsız.. Belli-belirsiz sözlerim...Kanma.. Soluk soluğa hasretliğim yorar,dayanamazsın Ağlarsan,karışmam... Ağlarsan; Susturmam!!!'' Emanetti garip yüreğim bir ihtimal gelişine, Ve gel(e)medin diye kalakaldı en diplerde. Çıkamadı... Yolunu kaybetti,doğruyu bulamadı... Yumdum gözlerimi korkusuz,sımsıkı tutundum iplere.. Öne...Arkaya.. Öne...Arkaya.. Sallandım uzunca bir süre... Ya kayıp düşersem...tutmaz mısın..? Tutmazsın... Açtım gözlerimi, Karşımda birini bulmayı beklerken, Karşımda seni bulmayı beklerken, Buz gibi bir yokluk çarptı yüzüme.. Sokuldu koynuma,usul usul sızdı içime... Dinmeyen yaş yürek yakar ya,buz gibi yokluk da can koparıyor candan.. Bilesin... Değişsin yönü rüzgarların , Ve değmesin yüreğime bakışların.. Gidiş olsun yolun, Bitiş olsun... Resmedeyim sözlerini kalbime, Unutulmasın,yadigar kalsın vedalar Dilinden...yüreğime Ellerin dokunmasın saçlarıma,ki alışması kolay olsun Gidişin ümidim olsun Bu son olsun!!! Bırak beni.. Bırak da düşeyim gözlerinin orta yerinden ait olduğum yere... |
|
#2 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
Çok güzeldi bitanem.Güzel yüreğine sonsuz teşekkürler ![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |