![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Mavi Yürekler / Mavi Kalemler Kategorisinde ve FUNDA Forumunda Bulunan Sensin Benim Herşeyim... Konusunu Görüntülemektesiniz. Yeter miydi sevgimiz yeniden denesek? Yok saysak kötü günleri.. Var olurmuyduk yeniden, Biz olurmuyduk... Gelsen hiç gitmesen artık Hep benimle olsan, kalbimin en güzel yerinde otursan... Başka ne isterdim ki... ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
![]() Yeter miydi sevgimiz yeniden denesek? Yok saysak kötü günleri.. Var olurmuyduk yeniden, Biz olurmuyduk... Gelsen hiç gitmesen artık Hep benimle olsan, kalbimin en güzel yerinde otursan... Başka ne isterdim ki... Sensin benim herşeyim, sen olmazsan yokum işte... İstiyorum Seni, şimdi hemen... Yanı başımda... Uzaklarda değil, canımın ardında değil... Kalbimin en güzel, en masum, en saf yerinde... O yüzden.. Gel, yeniden deneyelim... Boş verelim geçmişi.. Eskiyi, Sevgimiz yeter... Funda - 13.11.2008 16:43 |
| Bu Mesaj İçin 4 Üye Funda İsimli Üyeye Teşekkür Etti.. | ||
|
#2 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Keşke geçmişi boşverebilsek ama boşveremiyoruız işte.Teşekkürler canım ![]() |
|
#3 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Uzaklarda değil, canımın ardında değil... Kalbimin en güzel, en masum, en saf yerinde.. |
|
#4 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| '' Yok saysak kötü günleri.. Var olurmuyduk yeniden, Biz olurmuyduk... Gelsen hiç gitmesen artık Hep benimle olsan, kalbimin en güzel yerinde otursan... Başka ne isterdim ki... '' |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |