![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Mavi Yürekler / Mavi Kalemler Kategorisinde ve FUNDA Forumunda Bulunan Masalımın Kahramanı... Konusunu Görüntülemektesiniz. Yakışıyordun benim masalıma, Sen benim Kahramanımdın... İyi geliyordun acıyan yanlarıma, Sen benim dermanımdın. Sıcak Ekmek Kokusu gibi, Baba Evi Uykusu gibi.. Ya Giderse, korkusu gibi, Ne Güzeldin Sen içimde... Gitmeseydin, ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
![]() Yakışıyordun benim masalıma, Sen benim Kahramanımdın... İyi geliyordun acıyan yanlarıma, Sen benim dermanımdın. Sıcak Ekmek Kokusu gibi, Baba Evi Uykusu gibi.. Ya Giderse, korkusu gibi, Ne Güzeldin Sen içimde... Gitmeseydin, bitmeyecektik.. Nasılda hazırdım sana inanamaya Nasılda Seviyordum seni delicesine. Ama Gittin! Gitmeseydin, vazgeçmeseydin! Pes etmeseydin, minicik bir umut bıraksaydın ardında.. Sonsuza Dek masalımın kahramanı olacaktın. Ama Sen gitmeyi seçtin. Haketmemiştim ki ben sensizliği, Seni bu kadar seviyorken sensizlikte neyin nesiydi. Neden kaçtın masalımdan, sen hep kolay yolu seçtin. Kahramanlar Böyle yapmaz.. Benden Niye Vazgeçtin... Kahramanım Benden Niye Vazgeçtin... Mavi bir masaldı uydu(rdu)ğum Hiç bitmeyecek sandığım. Ama Sonu çoktan geldi. Artık Masalımın Kahramanı yok... funda - 07.10.2008 - 11:15 @ - Açık Mavi Yazılar : Dilek @ - Lacivert Yazılar: Funda |
|
#2 (Mesaj Linki)
| ||||||
| ||||||
Yorum yapacak gücü bulamıyorum kendimde cümlelerin altında ezilirim diye.O güzel yüreğine sonsuz teşekkürler bitanem ![]() ![]() |
| ALaGüL Kullanıcısına Teşekkür Edenler : | ||
Funda (04-14-2009) | ||
|
#3 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
|
çok güzel ya ben bunları okur okur ağlarım hemde hiç utanmadan yüreğine sağlık |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |