![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Mavi Yürekler / Mavi Kalemler Kategorisinde ve FUNDA Forumunda Bulunan Aşk Aşk Diye... Konusunu Görüntülemektesiniz. Gönül sana kul köle sözün kanun bundan böyle, Bakışına gülüşüne tav olmuşum bu böyle biline... Aşk Aşk Diye Çırpınırken, Kalbimin Ortasına Düşmüşken, Sarılmam mı? Sarmalamam mı? Şimdi Seni Söyle... Son ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
![]() Gönül sana kul köle sözün kanun bundan böyle, Bakışına gülüşüne tav olmuşum bu böyle biline... Aşk Aşk Diye Çırpınırken, Kalbimin Ortasına Düşmüşken, Sarılmam mı? Sarmalamam mı? Şimdi Seni Söyle... Son günlerde dilime dolanan bu şarkıda belki de Aşk'ımın Tılsımı.. Evet! Şimdi ben söylüyorum... Aşk diyorum aşk... Ve Uzun zaman sonra yeniden çok seviyorum... Yüzüm ayçiçekleri gibi güneşe döndü yeniden, ruhum dinginleşti, huzur buldu bedenim, bundan böyle artık hangi şarkı takılırsa dilime, bütün gün onu söylerim. Aşk aşk diye derim yine belki de... Artık Seni sevmeye kurulu kalbim benim. Bir sesini duydum, bak nasıl da neşelendim! Yokluğunda kurumuş bir toprak gibiydim, geldin ya, hemen filiz verdim. İnsan nerede saklıyor aşkını? Kalbe sığmıyor bu delilik! Bir aşkı anlatmaya kaç satır lazım, benim kelimelerim bile yetmiyor üstelik! Nasıl omuzlarım çökmüştü sensizlikten, anlatamam. Kokunu duyuyordum apansız bir yerlerde, hasretinden sızlıyordu burnumun direği. Gözlerim acıyordu bazı geceler ağlamaktan, başımı okşamanın hayaliyle kaç akşamı sabah ettim! Tek başıma otururken, birden ürperirdi içim, sanki bir el dokunurdu omzuma; melekler haber veriyordu, sen de tam o an beni düşünüyordun, onu hissederdim. “FUNDA” dedin ya telefonda, sanki bugüne kadar duyduğum en güzel besteydi. Yüreğim fırladı yerinden, sonra dinginleşti. Sen geldin ya, gerisi hikaye! Ve şimdi yeniden; Aşk Aşk Diye Çırpınırken, Kalbimin Ortasına Düşmüşken, Sarılmam mı? Sarmalamam mı? Şimdi Seni Söyle... 05.07.2010 / 10: 40 - Funda - |
| Bu Mesaj İçin 4 Üye Funda İsimli Üyeye Teşekkür Etti.. | ||
|
#3 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
|
ellerine saglık cok güzel.
|
| KuMrAL KrAkEr Kullanıcısına Teşekkür Edenler : | ||
^^SißeL^^ (05-05-2011) | ||
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |