MavizeL mırr ve vızz (: Nice Mutlu Senelere
Go Back   www.MavizeL.com
Mavizel.com Özel...
Mavi Yürekler / Mavi Kalemler
FUNDA
Kalbime Anlat Sevgili!

Kalbime Anlat Sevgili!

Mavi Yürekler / Mavi Kalemler Kategorisinde ve  FUNDA Forumunda Bulunan  Kalbime Anlat Sevgili! Konusunu Görüntülemektesiniz. Yüreğimdekileri anlatacak sözcükleri bulamıyorum. Başka bir dil lazım, başka bir anlatım şekli, belki de kalp okumayı öğrenmek! Bu yürek kendini kurban seçiyor sana, benimle ilgisi yok; tüm kararları tek başına ...

sosyal paylasim linkleri
İçeriği Facebook ile paylaş
İçeriği Digg ile paylaş
İçeriği del.icio.us ile paylaş
İçeriği Google ile paylaş
İçeriği StumbleUpon ile paylaş
İçeriği Reddit ile paylaş
İçeriği Twitter ile paylaş
İçeriği technorati ile paylaş
İçeriği Simpy ile paylaş
İçeriği Newsvine ile paylaş
İçeriği netvibes ile paylaş
İçeriği myspace ile paylaş
İçeriği misterwong ile paylaş
İçeriği friendfeed ile paylaş
İçeriği blogmarks ile paylaş
İçeriği Blinklist ile paylaş
  #1 (Mesaj Linki)  
Alt 07-13-2010, 14:34
Funda isimli Kullanıcı Resmi (Avatar)
funda

Standart Kalbime Anlat Sevgili!

Yüreğimdekileri anlatacak sözcükleri bulamıyorum. Başka bir dil lazım, başka bir anlatım şekli, belki de kalp okumayı öğrenmek!
Bu yürek kendini kurban seçiyor sana, benimle ilgisi yok; tüm kararları tek başına veriyor. Sana akmak istiyor ırmak gibi, önünde durulmuyor.
Kendi kalbime yabancı gibiyim. Söz geçiremiyorum. Kafasına eseni yapıyor. Onun büyük sevdası karşısında hayranlık duymamak mümkün değil.
Seni sevmeye yemin etmiş bir kere, sözünden dönmüyor. Başkalarını çıkardım karşısına, “önyargılı davranma, bak bir kere” dedim. Öyle bir inatla sevmiş ki seni, bana mısın demiyor.
Aşk dediğin, bir çeşit delilik! Akıllı insan işi mi; geceler boyu tavana bakıp başka bir yüreği düşünmek? Akıllı insan işi mi; belki de bir ömrü, olmayacak duaya amin diyerek geçirmek?
Ben kalbimi anlayamıyorum. Ne buldu sende, neyini sevdi, bilemiyorum. Aslında biliyorum da, dedim ya kelimeler yetmiyor, anlatamıyorum!
Yürekten sevdiğin insanlarla aranda bir telepati oluştuğunu biliyor musun? Tam seni düşünüyorum mesela, telefon çalıyor. Bir bakıyorum arayan sensin. İçim sıkılıyor sabah saati nedensiz, seni arıyorum. Bakıyorum sesin bozuk, keyifsizsin. Anlıyorum ki, benim de sıkıntımın nedeni sensin.
O duygusal bağın adı ne bilemiyorum. İster telepati de, ister sezgi, yine de bizi birleştirmeye yetmiyor işte! Oysa şu karşı koltukta oturuyor olmalıydın! Olmalıydın çünkü o koltukta oturmaya değecek başka kimseyi bilmiyor kalbim.
Ne dil döktüm yüreğime, bilemezsin. Vazgeçsin, bıraksın seni diye neler vaat ettim. Hiçbirine kanmıyor. Sana kurulmuş bir kere, öldürsen dönmüyor.
Uzun uzun konuştum yüreğimle, sevecek başkalarının da çıkacağını söyledim. Asla dinlemiyor! Sana dönmüş yüzünü, kıbleye döner gibi. Hep aklı gelişinde, yolunu gözlüyor. Olmayacağını mantıkla anlatmaya çalışıyorum. Kızıyorum, seviyorum, sövüyorum ama nafile! İstersen gel de, bir kere de kendin söyle…
Bu Mesaj İçin 3 Üye Funda İsimli Üyeye Teşekkür Etti..
EZqiiiii (07-15-2010), ilhanmuhurhanci (07-23-2010), SPORTX (07-14-2010)
  #2 (Mesaj Linki)  
Alt 07-13-2010, 16:24
stay_dream isimli Kullanıcı Resmi (Avatar)
MavizeL Üyesi

AkıLLı insan işi mi; beLki de bir ömrü, oLmayacak duaya amin diyerek geçirmek?

Yüreğine sağLık..
stay_dream Kullanıcısına Teşekkür Edenler :
ilhanmuhurhanci (07-23-2010)
  #3 (Mesaj Linki)  
Alt 07-13-2010, 17:46
ctlkfizikci isimli Kullanıcı Resmi (Avatar)
MavizeL Üyesi

samimi bi anlatım olmuş, okumaya değer güzel bir yazı emeğine sağlık.
  #4 (Mesaj Linki)  
Alt 07-13-2010, 17:51
denizmavisi isimli Kullanıcı Resmi (Avatar)
MavizeL Üyesi

beğendim hakkaten çok içtendi...
okurken hissettiren bi yazıydı...elinize sağlık..
  #5 (Mesaj Linki)  
Alt 07-13-2010, 21:13
vega isimli Kullanıcı Resmi (Avatar)
MavizeL Üyesi

sana selam getirdim, senin bilmedigin,seni tanıyanların oldugu diyarlardan,icimizdeki dünya bu veya ruh dili,sözcükleri,ruhun sözcüklerinin ses. Gözler. doluyor dünya YOK OLUYOR İŞTE O N BİZİM ŞEHRİMİZN DİYARI 2 SANİYE DE OLSA YAKALAMALI İNSAN. bir anda,hayat hep ikinci planda icimde yaşattım seni kimse bu yüzden kirletemedi umut bakışlım seni,aglat beni sevsin yüzüm seni,hayaletim bu şehirde. icimdeki hayat varlıgım,bu dünya bekelemekte oldugum kapım,

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil

forum kurallari Yetkileriniz