MavizeL mırr ve vızz (: Nice Mutlu Senelere
Go Back   www.MavizeL.com
Mavizel.com Özel...
Mavi Yürekler / Mavi Kalemler
FUNDA
Ben Seni Benimle Sevdim...

Ben Seni Benimle Sevdim...

Mavi Yürekler / Mavi Kalemler Kategorisinde ve  FUNDA Forumunda Bulunan  Ben Seni Benimle Sevdim... Konusunu Görüntülemektesiniz. Uzun zaman oldu sevmeyeli kimseyi. Senden sonra toplanmadı yüreğim. İyisini görmek ne kötü aşkın, insan hep benzerini arıyor. Seni sevmek, kendime yaptığım en büyük kötülüktü belki de! Artık kimse o ...

sosyal paylasim linkleri
İçeriği Facebook ile paylaş
İçeriği Digg ile paylaş
İçeriği del.icio.us ile paylaş
İçeriği Google ile paylaş
İçeriği StumbleUpon ile paylaş
İçeriği Reddit ile paylaş
İçeriği Twitter ile paylaş
İçeriği technorati ile paylaş
İçeriği Simpy ile paylaş
İçeriği Newsvine ile paylaş
İçeriği netvibes ile paylaş
İçeriği myspace ile paylaş
İçeriği misterwong ile paylaş
İçeriği friendfeed ile paylaş
İçeriği blogmarks ile paylaş
İçeriği Blinklist ile paylaş
  #1 (Mesaj Linki)  
Alt 12-01-2010, 20:06
Funda isimli Kullanıcı Resmi (Avatar)
funda

Standart Ben Seni Benimle Sevdim...

Uzun zaman oldu sevmeyeli kimseyi. Senden sonra toplanmadı yüreğim. İyisini görmek ne kötü aşkın, insan hep benzerini arıyor.

Seni sevmek, kendime yaptığım en büyük kötülüktü belki de! Artık kimse o çizgiyi geçemiyor. Sana benzer birini aramıyorum, senin niteliklerine benzer bir akıl ve yürek derdindeyim.

Şimdi kime elimi atsam boş çıkıyor. Hava muhalefetinden, gönlümdeki bütün seferler iptal! Sensiz yapılan yolculukların da tadı olmuyor.

Düşünüyorum da, Nasıl bu kadar sevdim acaba diye?

Cevabı Basit Aslında;

Ben Seni Benimle Sevdim....

Benimle saatlerce konuşan o şımarık çocuk sesini, Küçücük bir yanlış anlaşılma da boyununu büküp, masum masum anlatan, hınzır halini, sevdim...

Bundan sonra ne yapacağımı düşünüyorum. Nasıl sevebilirim yeniden? Ne zor bir yol bıraktın arkanda yürünecek! Bundan sonra ya hep tekim, ya razı geleceğim aza yeniden.

Sen de çok matah olduğundan değil ama içimde bir yere dokunmuşsun işte! Kimsenin ulaşamayacağını sandığım o kapı açılmış bir kere.

Kıyaslamak! Evet, benim yaptığım hata bu! Her geleni seninle kıyaslıyorum. Bir benzerlik arıyorum, farklılıkların tadını almaktan vazgeçmiş olmalıyım… Oysa senin gibi, bir başkası da yeni bir ufuk açabilir kalbimde, izin vermiyorum.

Senin dokunduğun yerlerde öyle büyük bir açlığım var ki, doymak bilmiyor içimdeki canavar. Dolu olsun istiyorum akıl kıvrımları, bir konuşsun deryalar aksın istiyorum.

Sözde birleşmek değil, özde kavuşalım istiyorum. Ne yana çevirsem gözlerimi, başka türlü bakmayı öğreneyim.

Herkes aşkta farklı şeyler arıyor. Ben kelimeler arıyorum; bilmediğim, duymadığım, hiç söylemediğim sözcüklerle tanışmak istiyorum. Yanlış bildiklerimi yakalayacak, yeniyi ellerime koyacak, aklımı kuşatacak bir sevda istiyorum.

Seni sevmenin en kötü yanı, senden sonrasıymış; çok geç anladım. Şimdi kimse, içimdeki bu kuraklığa yağmur olamıyor. Ne zaman sevmek için bir adım atsam yeni bir kalbe, hevesim kursağımda kalıyor. Seni sevmeseydim, ne çok aldanacaktım oysa! Çoğu gibi kör, çoğu gibi cahilce mutlu yaşayıp gidecektim. Aşk zannedecektim her duyguyu, anlamsız sevgiler ardından biraz gözyaşı dökecektim belki ama hayat hızla akıp gidecekti. Sen geldin, gittiğinde zaman durdu. Koca bir boşluğun ortasında kaldım. Keşke hiç sevmeseydim; ne güzel, daha az bilecektim...
Bu Mesaj İçin 2 Üye Funda İsimli Üyeye Teşekkür Etti..
emir_a (12-07-2010), mehmetcan (12-11-2010)
  #2 (Mesaj Linki)  
Alt 12-07-2010, 17:44
emir_a isimli Kullanıcı Resmi (Avatar)
MavizeL Üyesi

Eyvallah =))
  #3 (Mesaj Linki)  
Alt 12-11-2010, 19:52
mehmetcan isimli Kullanıcı Resmi (Avatar)
MavizeL Üyesi

funde emegine yüregine saglik harikasin

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil

forum kurallari Yetkileriniz