![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Mavi Yürekler / Mavi Kalemler Kategorisinde ve FUNDA Forumunda Bulunan Cansızım / Can Sızım.. Konusunu Görüntülemektesiniz. Sensizlikten ayırıp tutsaklığımı bak yeniden geldim işte... Olmadı, çok denedim ama sensiz yapamadım.. Cansız Kaldım işte anlasana sensiz ben Cansızım... Herşey Sensin Benim için, Canım Sensin, Varlığım Sen... Yoksan yok ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Sensizlikten ayırıp tutsaklığımı bak yeniden geldim işte... Olmadı, çok denedim ama sensiz yapamadım.. Cansız Kaldım işte anlasana sensiz ben Cansızım... Herşey Sensin Benim için, Canım Sensin, Varlığım Sen... Yoksan yok oluyorum. Varsan bütün varlığımla Sen... Üşüyorum... İnsanın Kalbi üşür mü hiç? Benim ki üşüyor... Sen yoksan kalbim yok, canım yok.. Sensizsem Cansızım.. Bak Yine Şiirler yazdım sana düşlerimden Her bir kelimesi sen, bir ben yokum içinde beni öyle sen etmişsin ki, kendimde bile bulamaz oldum beni. Derdim ki hep, bu dünyadaki en değerli varlığım "BENİM" Kendimle başladım her cümleye, kimseyi yüklemedim hayatıma Yüklenmedim sırtıma kimsenin varlığını... Ama sen! öyle bir girdin ki hayatıma yeni bir sayfa açtın kendi kendine Gelebilir miyim diye sormadın bile, Geldin... Sorgusuz, suhalsiz, hesapsız, yalansız.. Beni birdenbire sen ettin.. Yok ettin beni, ben sen oldum... Sensiz yaşayamaz oldum, yeniden var oldum.. Düş'üm oldun, boşluklara düşmeyişim oldun.. Karanlıklardan mavilere çıkan merdivenim oldun... Sen oldum işte. Yokum ki artık ben, Senim işte, SEN! İyi ki gelmişsin, iyi ki benim olmuşsun ve iyi ki ben sen olmuşum... Varlığım varlığına emanet, sensizlik mi? ASLA! Sakın gitme uzağıma, gideme... Alışmışken sen olmaya, beni bizsiz bırakma.. Canımsın, sızımsın.. Can/sızım'sın.. Canıma can katansın, yaşamak için tek nedenimsin... Yokluğunda dualarımda istediğimsin, ömrüme ömür katanımsın.. Herşey Sensin işte! Sen, Ben.. Funda - 19.04.2009 - 21:00 |
| Bu Mesaj İçin 8 Üye Funda İsimli Üyeye Teşekkür Etti.. | ||
|
#2 (Mesaj Linki)
| ||||||
| ||||||
Söyleyecek söz bulamıyorum,cümlelerin altında ezilirim diye.CanıM'SıN Teşekkürler FundaM![]() |
| Bu Mesaj İçin 4 Üye ALaGüL İsimli Üyeye Teşekkür Etti.. | ||
|
#3 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
Harika şiir kesinlikle yüreğinize sağlık ![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |