![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Mavi Yürekler / Mavi Kalemler Kategorisinde ve FUNDA Forumunda Bulunan Sana dair harflerim,bulaştı yine kalemime..! Konusunu Görüntülemektesiniz. "Dilime dolanmış Adınla başlıyorum sonu gelmez satırların en başına.." Sana dair harflerim,kalemimden akan mürekkebe bulaştı yine .. Silinmez bir daha ak sayfanın silüetinden.. Yazdığım her bir satır,keşkelerin dudağıma hapsolduğu buruk ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| "Dilime dolanmış Adınla başlıyorum sonu gelmez satırların en başına.." Sana dair harflerim,kalemimden akan mürekkebe bulaştı yine .. Silinmez bir daha ak sayfanın silüetinden.. Yazdığım her bir satır,keşkelerin dudağıma hapsolduğu buruk bir tebessüm suratıma çarpıyor senden yansıyanlarla.. Acıtıyor canımı,sızısı yakıyor genzimi,ağlamaklı oluyor gözlerim,yaşlar inat ediyor yanaklarımdan süzelmek için.. İlk defa pişmanlık duyuyorum oysaki.. Ve ilk defa kelimelerimin peşinden kalemimi isteyerek koşturuyorum.. -"Belki bir anda,bir virgülde ve ya ucu açık kalmış cümlemin sonundaki üç noktada seni yakalar umuduyla.." İkimiz için yazılmış senaryoda iki acemi aşığın üstlendiği rolün altında ezildik.. Yanlış zamanlarda,yanlış yerlerde repliklerimiz ezberimizi bozdu.. Rolümüzü yanlış oynadık.. Perde acımasızca kapandı yüzümüze,bir daha açılmamak üzere.. Üzerimize yıkılan dekorun altında kaldık.. Harab oldu duygular,ezildi umutlar,kırıldı can.. Ve can kırıkları batmaya başladı en can alıcı yerlere.. Kanıyor.. Kanatıyor.. Kan ağlıyor... "Bir zamanlar Canımın attığı "sen",canımı yakıyor artık.." Ya yakmalı senin için biriktirdiğim tüm harflerimi.. Ya da yazmalı... Kalemimle beraber bitene kadar "Seni".. |
| Bu Mesaj İçin 4 Üye Funda İsimli Üyeye Teşekkür Etti.. | ||
|
#2 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
|
Yine bir gece yarısı ; kelimelerinden süzülenleri kanatıyorum mısralarımda... Sen hiç görmediğimi,bilmediğimi sandığın beyaz zarfına hecelerken adımı Ben aslında her cümlenin sonunda ikinci noktanın hemen yanında yani aslında hep olduğum yerde bekliyordum seni... Ama ; kaybettik birbirimizi kaybolduk... Sanki senaryoyu yanlış oynamadık da En baştan yanlış yazdık... Birbirimize giydirdiğimiz maskeler altında nefessiz kaldık... Kırdık,kırıldık... Acımasızsa yüzümüze çarptık sonra perdeleri Utandık... Ve aslında hep var olan yaralarımız kanamaya başladı sonra.. Üstlenemediğimiz suçlarımızı dudaklarımıza sürdük.. "Bir zamanlar Canımın attığı "sen" "Sen" değilmişsin meğer... Çok önceden yazdığım o hikayedeki kadınmış.. Seni o yapmaya çalıştıkça,kaybetmişim... Olduğumuz gibi olmayı becerememişiz anlayacağın.. Artık yakma zamanı bence bütün harfleri Yakıp kül etme zamanı Ta ki sade bir noktada O tek başına anlamsız kalan O gerçekten anlatılamayan Üçüncü noktada buluşuncaya dek... |
| Bu Mesaj İçin 3 Üye Emin Karasöğüt İsimli Üyeye Teşekkür Etti.. | ||
|
#3 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| "Bir zamanlar Canımın attığı "sen",canımı yakıyor artık.." Ya yakmalı senin için biriktirdiğim tüm harflerimi.. Ya da yazmalı... Kalemimle beraber bitene kadar "Seni".. Yüreğine duygularına sağlık FundaM Harikaydı her zaman ki gibi.Bir saatten sonra yürekteki aşk sadece can yakıyor ne yazık ki... |
| ALaGüL Kullanıcısına Teşekkür Edenler : | ||
Funda (05-02-2009) | ||
|
#5 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
Eşlik Ettiğin için Teşekkür ederim Emin.. (: |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |