![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Serbest Kürsü Kategorisinde ve Genel Mesajlar Forumunda Bulunan Okumamaya En "delikanlı" Bahaneler!!! Konusunu Görüntülemektesiniz. OKUMUYORUZ ÇÜNKÜ.... 1-Anamızın karnından her şeyi bilerek çıktığımız için... 2-Atalarımıza layık olmaya çalışıyoruz. Onlar da okumazlardı. 3-Çok zeki olduğumuz için okumaya gerek duymuyoruz. 4-Okumuşluk genellikle pek bir işe yaramıyor. 5-Onları ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| OKUMUYORUZ ÇÜNKÜ.... 1-Anamızın karnından her şeyi bilerek çıktığımız için... 2-Atalarımıza layık olmaya çalışıyoruz. Onlar da okumazlardı. 3-Çok zeki olduğumuz için okumaya gerek duymuyoruz. 4-Okumuşluk genellikle pek bir işe yaramıyor. 5-Onları yazanların daha iyi yaşamadıklarını bildiğimizden ötürü... 6-Paranın yolu kitaptan geçmediğinden... 8-Sıkıcı geliyor... 9-Birinin yazdığı ötekini tutmuyor. 10-Okul çoktan bitti yine mi okuyacağız? 11-Kim okuyor ki ? 12-Yolunu bulan okumadan da pekala buluyor... 13-Zaman yok! 14-Ölümlü dünyada o kadar kafa patlatmaya değmez. 15-Okuyan züppelik etmek için okuyor , boş ver.... 16-Zavallı kardeşimin başına ne geldiyse hep okumaktan geldi.... 17-Hepsinin yazdığı yalan... 18-Kitap insanin kafasını bozuyor... 19-Delikanlılığı bilmek yeter, gerisi fasarya... 20-Okumuşları görüyoruz çoğu borç içinde... 21-Mangır yoksa okumuşsun ne olacak? 22-Bakkalla fırıncı kaç kitap okuduğunu sormuyor... 24-Ne var ki okumaya değecek? 25-Katını alıp, arabanı altına çektikten sonra okusan ne yazar okumasan ne yazar? 26-Gazete okurken bile uykum geliyor. 27-Okursak başımız göğe mi erecek? 29-Diplomayı alır almaz hepsini yakacaksan kitapların... 30-Karı dırdırıyla çocuk zır zırından vakit kalmıyor... 31-Ne okuyacağımızı bilmiyoruz ki... 32-Bizim bi ahbap vardı okumaktan kafayı yedi... 33-Hayat bizim canımıza okurken, canımız okumayı nerden çekecek? 34-Kirayı düşünmekten , ne okumaya kalksam bir turlu kafama girmiyor... 35-Televizyon yetiyor bize... 36-Evde oturup kitap inekleyeceğimize, gider kahvede pinekleriz daha iyi... 37-Hepsi ahlaka mugayir şeyler aslında... 38-Kitap insanın beynini sulandırır be... 39-Kaç okumuşu cebimizden çıkarırız evvel Allah... |
|
#2 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
|
'' 33-Hayat bizim canımıza okurken, canımız okumayı nerden çekecek? '' düşündürücü ... |
|
#3 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
|
ben o söze çok güldüm varya ![]() yani kitap okumayan mazeret üreten birinde böyle felsefik bir söz ne gezer anlamadım |
|
#4 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
aynen, orası sacma olmuş sankii .. |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |