![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Serbest Kürsü Kategorisinde ve Genel Mesajlar Forumunda Bulunan Ayrılıksız Aşklara Kavuştur Beni Konusunu Görüntülemektesiniz. ”İste, karşılık bulacaksın… Çal kapıyı, usanma! Açılmak içindir kapılar. Yer olmasaydı orada sana, önüne duvarlar çıkardı. Vermek istemeseydi istemeyi öğretmezdi. Mademki ihtiyacın var, çalacaksın öyleyse, en büyüğünü çal kapıların… Aç ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
![]() ”İste, karşılık bulacaksın… Çal kapıyı, usanma! Açılmak içindir kapılar. Yer olmasaydı orada sana, önüne duvarlar çıkardı. Vermek istemeseydi istemeyi öğretmezdi. Mademki ihtiyacın var, çalacaksın öyleyse, en büyüğünü çal kapıların… Aç ellerini gönlünle birlikte dinleyen Rabbindir seni… ” Sesime cevap veren, yakarışıma ses veren Sensin, çağrıma karşılık veren Sensin, dileklerimi önemseyen Sensin, dularımı işiten Sensin … Yokluğum en güzel duamdır; varlığımı sana dua eyle. Suskunluğum en keskin sözümdür; sözümü sana dair eyle. Kırık kalbim en iyi yanım; Kalbimi sana yar eyle.. “Sen ki gözlerime görmeyi bahşettin, cemalini görmeyi de yaz bana. Sen ki kalbime sevmeyi lutfettin, sevdiklerinden olmayı da yaz bana. Sen ki yokluğuma var olmayı yakıştırdın, ebedi vuslatını ver bana…” ‘ ‘RABBİM! Sevgini, seni sevenin sevgisini ve beni yaklaştıracak olanın sevgisini nasib et.” Sen ki Merhametinle varlığa erdindin beni, cömetliğin hiçliğe düşmeme izin vermez. Ebedi cennetine buyur et beni.. Sen ki gül yapraklarını kokularla bezer, bülbül kokularıyla süsler, şebnemlerle taçlandırırsın, keremin kalbimin sevdasız kalmasına izin vermez. Ayrılıksız aşklara kavuştur beni …! Amin! Alıntı |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |