![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Serbest Kürsü Kategorisinde ve Genel Mesajlar Forumunda Bulunan Destina... Konusunu Görüntülemektesiniz. Cevaplayan: candle İngilizcesi "destiny" olan yani kader, yazgı, kısmet anlamına gelen ve kimi zaman kız ismi olarak kullanılan İtalyanca kökenli bir kelime. Aynı zamanda Lale Müldür' ün aşağıdaki şiirinin adıdır. ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Cevaplayan: candle İngilizcesi "destiny" olan yani kader, yazgı, kısmet anlamına gelen ve kimi zaman kız ismi olarak kullanılan İtalyanca kökenli bir kelime. Aynı zamanda Lale Müldür' ün aşağıdaki şiirinin adıdır. DESTİNA Dün gece sen uyurken İsmini fısıldadım Ve hayvanların korkunç Öykülerini anlattım Dün gece sen uyurken Çiçeklere su verdim Ve insanların korkunç Öykülerini anlattım onlara Dün gece sen uyurken Yüreğim bir yıldız gibi bağlandı sana İşte bu yüzden sırf bu yüzden Yeni bir isim verdim sana DESTİNA Sen öyle umarsız uyusan da bir köşede İşte bu yüzden sırf bu yüzden Yaşamdan çok ölüme yakın olduğun için Seni bu denli yıktıkları için DESTİNA Yaşamımın gizini vereceğim sana |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |