![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Serbest Kürsü Kategorisinde ve Genel Mesajlar Forumunda Bulunan Bunları Yapmayan Türk Var Mı? Konusunu Görüntülemektesiniz. Döner ile ayranı aynı anda bitirebilmektir. Siteleri mahkeme kararı ile kapattırmaktır. Gaz kaçaklarını 'çakmak' ile kontrol etmektir. Hayatında en az bir kere kahvehane'ye gitmektir. Minibüslerde ücreti,inerken ödeyebilmektir. Gol sonraları gol ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Döner ile ayranı aynı anda bitirebilmektir. Siteleri mahkeme kararı ile kapattırmaktır. Gaz kaçaklarını 'çakmak' ile kontrol etmektir. Hayatında en az bir kere kahvehane'ye gitmektir. Minibüslerde ücreti,inerken ödeyebilmektir. Gol sonraları gol atan oyuncuya küfür etmektir. Maaşının 2 katı değerindeki cep telefonuna sahip olabilmektir. Tozlanmış camlara ''Beni Yıka'' yazabilmektir. Gerektiğinde -20 Kontöre düşebilmektir. Trafikte yeşili beklemeden sarı ışıkta geçebilmektir. Ambulansların hasta taşıdığına inanmamaktır. Televizyonun üstünü dantelli örgü ile örtmektir. Doğan görünümlü Şahin'e sahip olabilmektir. Çizik Cd'nin arkasına kolonya sürmektir. Yasaklı sitelere DNS değiştirip girebilmektir. Lisanslı program satın almamaktır. Ayda bir altın günü yapmaktır. Hacı Şakir sabunundan vazgeçememektir. Ev telefonunu arayıp 'evdemisin?' diye sorabilmektir. Perşembe akşamları Kurtlar Vadisi izlemektir. Kaza yapmış arabanın etrafında toplanmaktır. Her canlı yayında '70 Milyon Bizi İzliyor' diyebilmekir. Bulmacalardaki resimlere bıyık, sakal çizebilmektir. Kitapların ön sözlerini okumamaktır. Kavgadan sonra 'teker teker gelin' diyebilmektir. Arabanın arkasına 'hatalıysam ara' yazıp numarayı vermemektir. Şoförlüğün kitabını yazabilmektir. Şampuan kutusu bitmek üzereyken kutuya su doldurup şampuanı çoğaltabilmektir. 3 kişilik asansöre 5 kişi binebilmektir. İnternetten kız tavlandığına inanabilmektir. Sıkışınca CTRL+ALT+DEL yapabilmektir. Tiki olan insanlarla ustalıkla uğraşabilmektir. Elindeki silahla şaka yapabilmektir. Bu yazıları okuyup 'harbiden de böyle oluyo lan' diyebilmektir. |
| Bu Mesaj İçin 2 Üye AYIŞIĞI İsimli Üyeye Teşekkür Etti.. | ||
|
#2 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| *asla döner ile ayranım ayna anda bitmez...hayatım boyunca hep ayranı attırmışımdır =) *tozlanmış camlara "beni yıka" değil " anlarsın ya" yazanlardanım =) *ev lefonunu arayıp evdemisin diyenlere az önce çıktım diyenlerdenim =) *kitapların önsözlerini okumaya bayılırım...kitabın asıl muhtevası orada gizlidir...=) *dantellerden örtülerden nefret ederim =) *hacı şakir sabunun yabancı ürünü olduğunu duyduğumdan bu yana kullanmıyorum =) senelerdir kandırıldığımızı düşünüyorum *bulmaca resimlerine sakal bıyık çizenlerin sorunlu insanlar olduğunu ve bunun bu şekilde istem dışı ortaya çıktığını düşünenlerdenim...o model insanları hiç sevmem =) *tiki olanlara sonsuz saygım vardır...uğraşanlarıda azarlarım =) ****harbi lan diyemiyorum maalesef standart dışı olabilirim |
| Bu Mesaj İçin 2 Üye dü$pérésT İsimli Üyeye Teşekkür Etti.. | ||
emir_a (03-04-2011) | ||
|
#3 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
![]() |
| AYIŞIĞI Kullanıcısına Teşekkür Edenler : | ||
emir_a (03-04-2011) | ||
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |