![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Serbest Kürsü Kategorisinde ve Genel Mesajlar Forumunda Bulunan Bana Mutluluğu Anlatabilir misin? Konusunu Görüntülemektesiniz. Evet arkadaşlar büyük usta Abidin DİNO mutluluğu böyle çizmiş SİZCE mutluluk,mutlu olmak, nasıl bir duygudur bu sayfada resimle veya yazı ile dile getirmeniz için bu konuyu açtım haydi şimdi siz ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
![]() Evet arkadaşlar büyük usta Abidin DİNO mutluluğu böyle çizmiş SİZCE mutluluk,mutlu olmak, nasıl bir duygudur bu sayfada resimle veya yazı ile dile getirmeniz için bu konuyu açtım haydi şimdi siz de bize duygularınız söyleyin.....! ![]() |
| Bu Mesaj İçin 4 Üye Funda İsimli Üyeye Teşekkür Etti.. | ||
|
#2 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| küçük şeylerden mutlu olan biriyimdir.bazen bir gülümseme dahi yeter bana yeter ki ailem yanımda olsun her anım mutlu oldugum andır.... |
| Bu Mesaj İçin 4 Üye :::MAVİ::: İsimli Üyeye Teşekkür Etti.. | ||
|
#3 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
|
Mutluluk bir av dır bazen tehlikeli bazen gerekli ama olmazsa olmaz birseydir yeri geldimi ayagini yerden kesen seni göklere cıkaran emeğinin karsılığıdır. ve bir anda avlanabilen göklerdeyken seni bir anda yere çakabilen şeydir mutluluk her daim açık hedef her daim korunması zordur ama ne güzeldirki mutluluğun anahtarı olan umuda sahip olan insanlar her daim mutluluğu bulabilcek olanlardir. (bana göre)
|
| Bu Mesaj İçin 4 Üye zuxzu İsimli Üyeye Teşekkür Etti.. | ||
|
#4 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
|
mutluluk bir var bir yok şaka gibi yani anlık yaşanılan bir duygu geçenlerde okudum aşkın sevginin kazındırdığı mutluluğu çikolatada yaşatabiliyormuş (sürekli çikolata yiyorum(: ) aşk hayatımda mutlu olamadım ama diğer yaşam koşullarında mutluyum ailem var işim var bence nmutluluk resimdeki gibi bir şeyin olmasada aynı degerleri paylaşabilmek
|
|
#5 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| mutluluk, uzatılan bir şekerde.. kimi zaman, en ufacık bi tebessüm de.. kimi zaman yağan yağmurda.. gözyaşlarında.. acıLarda.. Sıcacık bir omuzda.. iki dudak arasından cıkan iki kelimede.. sarılışlarda belki de çoğu kez! ya da ;işte sonum , dediğiniz andaki mucizede ... Mutluluk ne derece bakabildiğine, şükre,inanca...Bakıpta görebilmekte değil, anlamakta.. bişeylerden pay çıkarmakta.. Mutluluğumuz ellerimizde... |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |