![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Desteklediklerimiz Kategorisinde ve Gökhan Türkmen Forumunda Bulunan Gökhan Türkmen'in Seslendirdiği Şarkılar - Gökhan Türkmen Şarkıları Konusunu Görüntülemektesiniz. Gökhan Türkmen - Dayanamam Bir an olsun senden uzak Bir an olsun hayat mayat Neye yarar sensiz hayat Ben dayanamam Canim acir yokluguna Yarim kalir uykularim Neye yarar sarkilarim Gel ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Gökhan Türkmen - Dayanamam Bir an olsun senden uzak Bir an olsun hayat mayat Neye yarar sensiz hayat Ben dayanamam Canim acir yokluguna Yarim kalir uykularim Neye yarar sarkilarim Gel dayanamam..! Linklere ulaşabilmeniz için KAYIT Olmanız Gerekmektedir.. Gökhan Türkmen - Meğerse ( Cevdet Bağca) Boş yere bekledim dönersin diye Bir kere yüzüme gülersin diye Boş yere yanmışım seversin diye Sevmesende olur.... Boş yere bekledim dönersin diye Dönmesende olur Meğerse sulara yazmışım seni Meğerse rüzğara yazmışım seni Yanık kavgamda sevmişim seni Sevmesende olur Linklere ulaşabilmeniz için KAYIT Olmanız Gerekmektedir.. Gökhan Türkmen - Adı Aşk Sebebimin (Gülşen) Adı aşk sebebimin her hata kalbimin Hep değerinden Hep gereğinden Hak ettiğinden çok sevdim Ne kara kaşına ne kara gözüne Ben tek bir sözüne tutulup kaldım Değmedi bir kere ellerin yüzüme Gel gör ki bin yıldır sanki vardın Linklere ulaşabilmeniz için KAYIT Olmanız Gerekmektedir.. Gökhan Türkmen - Afedersin (Çelik) Afedersin halime itiraz etsem de Can fazla gelir sen varken hücrelerimde Haykırırım isteyenin bir yüzü kara Vermeyenin nur olsun böyledir bizde Linklere ulaşabilmeniz için KAYIT Olmanız Gerekmektedir.. Gökhan Türkmen - Seni Seviyorum (Bora Öztoprak) Seni seviyorum Bu gece ah gir kollarıma Yaşanan o duygularla Öp beni ah bu gece Bu gece öp beni Linklere ulaşabilmeniz için KAYIT Olmanız Gerekmektedir.. Gökhan Türkmen - Kıyamam (Leman Sam) Ellerimde acı var ellerini tutamam kıyamam kıyamam sana Yollarımda ayaz var yaklaşma yollarıma kıyamam kıyamam sana Karanlık gecelere ortak edemem seni kıyamam kıyamam sana Linklere ulaşabilmeniz için KAYIT Olmanız Gerekmektedir.. Gökhan Türkmen - Aramızda Uçurumlar (Suat Suna) Aramızda uçurumlar Yeniden seven o bakışlar Anlasana içimdeki Duvarı yıkamazlar Linklere ulaşabilmeniz için KAYIT Olmanız Gerekmektedir.. Şifre: imajteam |
|
#2 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
)))Hepsi süper şarkılar ve süper yorum tabi ki..Bende ekliyim dicektim ama hepsi varmış zaten ![]() |
| SerkaN Kullanıcısına Teşekkür Edenler : | ||
Moonay (04-12-2010) | ||
|
#3 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| bayağı uzun zamandır takip ediyorum şarkılar müthiş tabi bunda serkan söylemez'in büyük katkısı var ![]() albümlerdeki favori şarkılarımın çoğu ona ait ![]() ancak gökhan türkmen'in sesi gerçekten müthiş. sakin, duru, dinlendirici bir sesi var ve tarzı müthiş. bıkmıyorum hiç... sürekli dinliyorum ![]() paylaşımlar için tekrar teşekkürler |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |