![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Desteklediklerimiz Kategorisinde ve Gökhan Türkmen Forumunda Bulunan Gökhan Türkmen - Bir Öykü - 2010 Biraz Ayrılık Albümü Şarkı Sözleri Konusunu Görüntülemektesiniz. Al bu sana ilk olmuşken, Ne acıki son şarkım bu, Çokmu kolaydı yoksa zormu, Sisli aşkmı tutkumu, Oldu hani olmazdı sondu, Sende gitmek yoktu, Doldu süre bize bu bile çoktu, ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Al bu sana ilk olmuşken, Ne acıki son şarkım bu, Çokmu kolaydı yoksa zormu, Sisli aşkmı tutkumu, Oldu hani olmazdı sondu, Sende gitmek yoktu, Doldu süre bize bu bile çoktu, Bir hayaldi yok oldu, Sus doğru yalan ne farkeder, Bak bir aşk başlamadan böyle biter, Kime kime kalır aşk, Ben bile seni sevdiğimi, Bakma git daha ne söylemeli, Yoksun artık bende, Ne acı bitti gittin, Yetti o günler bana yetti, Çok çoktan mutlu etti, Birdik bende yerin ah tekti, Bir çocuk bende tükendi, Yeter demek yetmezki bazen, Ah içimde bir öykü ağıtlarla biter, Güler yüzüme taptığım bir sen, Ah içimdeki türkü dudaktan kalbe düşer, Düşerde hani bir gün olurda, Azrail bana güler, Biyerde hani bir gün olurda, Azrail bana güler.. |
|
#2 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Al bu sana ilk olmuşken Ne acı ki son şarkım bu.. Çok mu kolaydı yoksa zor mu Bu sisli aşk, bu tutku.. Oldu.. Hani olmazdı?..Sondu Sende gitmek yoktu Doldu süre, bize bu bile çoktu Bir hayaldi.. Yok oldu.. Sus doğru yalan ne farkeder Bak bir aşk başlamadan böyle biter, Gider.. Kime.. Kime kalır aşk? Ver geri seni sevdiğimi Bakma git, daha ne söylemeli Yoksun artık bende ne acı, bitti Yitti, Yetti o günler, bana yetti Çok, çok da mutlu etti Birdi, bende yerin ah.. Tekti Bir çocuk bende tükendi! "Yeter" demek yetmez ki bazen! Ah içimde bir öykü ağıtlarla biter Güler yüzüme taptığım bir "sen" Ah içimdeki türkü dudaktan kalbe Düşer ..de hani bir gün olur da, Azrail bana güler Bir yerde hani bir gün olur da, Azrail bana güler... Söz - Müzik: Serkan Söylemez |
| Funda Kullanıcısına Teşekkür Edenler : | ||
SerkaN (11-27-2010) | ||
|
#3 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
|
çok güzel bi şarkı dinleyince hep duygulanırım. paylaşım için teşekkürler.
|
| ZoneFig Kullanıcısına Teşekkür Edenler : | ||
SerkaN (11-27-2010) | ||
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |