![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Desteklediklerimiz Kategorisinde ve Gökhan Türkmen Forumunda Bulunan Gökhan Türkmenin Yeni Albümü Biraz Ayrılık 2010 - Albüm Tanıtım Konusunu Görüntülemektesiniz. Albümdeki Eserler Biraz Ayrıldık Söz: Serkan Söylemez, Ersin Özel Müzik: Gökhan Türkmen Rüya Söz: Serkan Söylemez Müzik: Gökhan Türkmen Körebe Söz: Serkan Söylemez Müzik: Gökhan Türkmen Yüreğim Söz & Müzik: ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
![]() ![]() ![]() Albümdeki Eserler
Etiketler:Gökhan Türkmen, Gökhan Türkmen 2010, Gökhan Türkmen 2010 albüm, Gökhan Türkmen 2010 şarkıları, Gökhan Türkmen Biraz Ayrılık, Gökhan Türkmen Biraz Ayrılık dinle, Gökhan Türkmen Biraz Ayrılık izle, Gökhan Türkmen Biraz Ayrılık şarkı sözleri, Gökhan Türkmen Biraz Ayrılık şarkı sözü, Gökhan Türkmen dinle, Gökhan Türkmen parçaları, Gökhan Türkmen son albüm, Gökhan Türkmen yeni albüm, Gökhan Türkmen Yüreğim, Gökhan Türkmen Yüreğim dinle, Gökhan Türkmen Albüm Tanıtım, Gökhan Türkmen 2010, indir, yükle, gökhan türkmen yeni albüm indir rapidshare Benzer Konular : Linklere ulaşabilmeniz için KAYIT Olmanız Gerekmektedir.. Linklere ulaşabilmeniz için KAYIT Olmanız Gerekmektedir.. Linklere ulaşabilmeniz için KAYIT Olmanız Gerekmektedir.. Linklere ulaşabilmeniz için KAYIT Olmanız Gerekmektedir.. Linklere ulaşabilmeniz için KAYIT Olmanız Gerekmektedir.. |
|
#2 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
|
müthiş bi albüm olmuş dinlemekten sıkılmayacagım bi album
|
| izzettinolcay Kullanıcısına Teşekkür Edenler : | ||
SerkaN (03-21-2010) | ||
|
#3 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Açık söylemek gerekirse ilk dinlediğimde hiç sevmedim..Sadece "Dayanamam" şarkısını sevdim ki daha önceden biliyordum..Ama zamanla alışırım ve bu şarkıları da severim.. Fakat dediğim gibi şu anlık şarkılarını hiç sevmedim ![]() |
|
#4 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
![]()
Düzenlemeler : Aykut Gürel Gitarlar : Cem Tuncer - Aykut Gürel - Alper Kargın Davul : Murat Yeter Piyano : Mustafa Aybat Flüt : İrfan Özata Soprano Saksafon : İrfan Özata Klarnet : Kirpi Ud, Cümbüş : Fatih Ahıskalı Tambur : Sami Anık Vokaller: Seden Gürel , İrem Gürel, Yonca Kocadağ |
| Funda Kullanıcısına Teşekkür Edenler : | ||
SerkaN (04-17-2010) | ||
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |