![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Desteklediklerimiz Kategorisinde ve Gökhan Türkmen Forumunda Bulunan Gökhan Türkmen - Bir Öykü (2011 Official Klip - Video - Şarkı Sözü - İndir - Yükle) Konusunu Görüntülemektesiniz. Söz/Müzik: Serkan Söylemez. Aranje: Aykut Gürel. Görüntü Yönetmeni, Kurgu, Yönetmen: Aydın Ketenağ. Senaryo: Aydın Ketenağ, Nuri Karadeniz, Gonca Çelik Ketenağ. Oyuncular: Deniz Sipahi, Engin Hepileri, Gökhan Türkmen. Gökhan Türkmen Oyuncu ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Söz/Müzik: Serkan Söylemez. Aranje: Aykut Gürel. Görüntü Yönetmeni, Kurgu, Yönetmen: Aydın Ketenağ. Senaryo: Aydın Ketenağ, Nuri Karadeniz, Gonca Çelik Ketenağ. Oyuncular: Deniz Sipahi, Engin Hepileri, Gökhan Türkmen. Gökhan Türkmen Oyuncu Koçu: Nuri Karadeniz. Kamera Ekibi: Osman Odabaş, Harun Töle, Sema Özevin, Cansu Ayduran. Yönetmen Yardımcıları: Osman Odabaş, Harun Töle. Gökhan Türkmen Asistan: Sezgin Can. Set Fotoğrafları: Ünal Dilli, Serhat Kır, Bilal Bağcı. Işık Şefi: Hasan Ali Şahin. Işık Asistanı: İsmail Öztürk. Set Asistanı: Numan Ertuğrul Uzunsoy. Teşekkürler: Üç Adım Müzik, Yılmaz Uyar, Neyran Onay, Gülşah Çolak Bağcı, Bilal Bağcı, Belgi Saygı, Evci Film Gökhan Türkmen - Bir Öykü Al bu sana ilk olmuşken Ne acı ki son şarkım bu.. Çok mu kolaydı yoksa zor mu Bu sisli aşk, bu tutku.. Oldu.. Hani olmazdı?..Sondu Sende gitmek yoktu Doldu süre, bize bu bile çoktu Bir hayaldi.. Yok oldu.. Sus doğru yalan ne farkeder Bak bir aşk başlamadan böyle biter, Gider.. Kime.. Kime kalır aşk? Ver geri seni sevdiğimi Bakma git, daha ne söylemeli Yoksun artık bende ne acı, bitti Yitti, Yetti o günler, bana yetti Çok, çok da mutlu etti Birdi, bende yerin ah.. Tekti Bir çocuk bende tükendi! "Yeter" demek yetmez ki bazen! Ah içimde bir öykü ağıtlarla biter Güler yüzüme taptığım bir "sen" Ah içimdeki türkü dudaktan kalbe Düşer ..de hani bir gün olur da, Azrail bana güler Bir yerde hani bir gün olur da, Azrail bana güler... Söz - Müzik: Serkan Söylemez |
| Funda Kullanıcısına Teşekkür Edenler : | ||
SerkaN (01-25-2011) | ||
|
#2 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Bir şarkıyı ANcak bu kadar benimseyebilirdim, o kadar benden ki.. defalarca bıkmadan usanmadan günlerce aylarca dinleyebilir, eşlik edebilirim.. Ahh .. çok içten. çok yakıyor. |
| FdLya Kullanıcısına Teşekkür Edenler : | ||
SerkaN (01-25-2011) | ||
|
#3 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
|
Harika bir şarkı. Gökhan Türkmen & Serkan Söylemez klasiklerine girecek bir şarkı. Süper. |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |