![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Mavi Yürekler / Mavi Kalemler Kategorisinde ve Gülay Sağlıcak Forumunda Bulunan Gülay Sağlıcak - Orda Kim Var-sa ! O'na... Konusunu Görüntülemektesiniz. Kaybettiklerim dönsün geri, sen beni birde o zaman gör. Aşkın gürültüsünü seviyorum… Bazen başımı ağrıtıyor içimdeki sesler... Ya da içinizdeki sesler… Ama sağır olana kadar diniliyorum. Benim gibi çünkü… İçi ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Kaybettiklerim dönsün geri, sen beni birde o zaman gör. Aşkın gürültüsünü seviyorum… Bazen başımı ağrıtıyor içimdeki sesler... Ya da içinizdeki sesler… Ama sağır olana kadar diniliyorum. Benim gibi çünkü… İçi içine sığmayan bir taraf var sende Şimdi çık içinden çıkabilirsen. … Öyle içindeyim ki öyle gürültülü… Şimdi çık içimden çıkabilirsen… ... Ekim …. Bir düşümde bulundum ben... Aza kanat getiren iç ülkemin Çoğa tamah ettiği günlerdi, Deniz çok griydi ve dünden bu güne çok yağmur yağdı. Ve Aşk her yağmur damlasıyla şemsiyeme düşen; çıt… çıt… çıt… Yağmur yağıyor; düşle-yaşam, yaşamla- düş arasında bir gidip bir geliyorum. Yeni değil bu… O yüzden garipsemiyor hatta seviniyorum içime dönüyorum diye... Çok olmuş konuşmayalı içimle… Biraz kırgın sesini artık duymuyorum diye… “Nasıl vazgeçebildin”… … Ne mutlu içime ve ne mutlu içimin içindekine… Benle – düş, düşle – ben, yaşamla - düş arası bu geçişte… Yağmur yağıyor... Hala varamadım evime… Kulaklığımdaki bu müziği ne çok sevdiğimi hatırlıyorum. Ses azaldıkça yağmur sesi hiddetleniyor. Yağmur sesi kulağımda; çıt… çıt… çıt... … Ve suya doyan toprak artık isyankâr, mütemadiyen soğuk su dalgaları evleri, iş yerlerini basıyordu… Çok ağladığım günler geldi aklıma, Böylece yüreğimin de isyan edişine tanık oluyorum.… Kaybettiklerim dönsün geri, sen beni birde o zaman gör. Aşkın gürültüsünü seviyorum… Bazen başımı ağrıtıyor içimdeki sesler... Ya da içinizdeki sesler… Ama sağır olana kadar diniliyorum. Benim gibi çünkü… İçi içine sığmayan bir taraf var sende Şimdi çık içinden çıkabilirsen. … Öyle içindeyim ki öyle gürültülü… Şimdi çık içimden çıkabilirsen… … Hızla geçiyorum emeklediğim sokakları… Zaman çok mu eskidi? Kaldırımlara çıkıyor sonra kendimi tekrar yola atıyorum ki sorma… Çocukluğum geliyor aklıma ne çok severdim; Kendimi yavaşça çıktığım “bir küçük yükseklik”ten zıplamayı, sonra geri çıkmayı… Sonra zıplamayı… Sonra geri çıkmayı… Heyecanla korku... Korkuyla heyecan arası o duyguyu ne çok severdim… Şimdi korkuyorum. Zaten çok az kaldık: Benle – Sen; Senle – Ben; Benle – Ben… gülaysağlıcak onyediekimikibinon |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |