![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Mavi Yürekler / Mavi Kalemler Kategorisinde ve Gülay Sağlıcak Forumunda Bulunan Gülay Sağlıcak - Ağrılarıma a-dört kağıdı! Konusunu Görüntülemektesiniz. (kimi zaman bilmediğimiz sonlara koşarız; “ sen bana bir adım gel! ben sana koşarım ”...) her hali vardı kabuğumda acının seğirten, ak’ça bir hayattı yaşadığım. kanattı... didiklenmiş bir neşenin kördüğüm ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| (kimi zaman bilmediğimiz sonlara koşarız; “ sen bana bir adım gel! ben sana koşarım ”...) her hali vardı kabuğumda acının seğirten, ak’ça bir hayattı yaşadığım. kanattı... didiklenmiş bir neşenin kördüğüm öpüşlerinden kaçıyordum... uzağa.. daha da uzağa... en uzağa... üzeri örtülmemiş soylu kaçaklardan uzağa... kendime doğru... gözlerimin görmediği o uzağa ! akşam üstleri gelirdi her gündüz vakti üzerime... bir ömre endeks bir ıskalamaydı benimkisi... seni ıskaladım... kendimi terk ettim... yorgun yanlarıma eşlik ederken cüretkarlığımla sıyrılıyordum senden... bıçkın bir hatıradan korkar oldum... isyankar bitimsiz öykülerim haritada, şimdi yetim.. yaşamdan daha ağır adımlarım... ayrılıklar üzmüyor artık ... bir acının en ışıltılı yanından sıyrılırken bir tek bileklerim sızlıyordu... meçhul bir aşkın vatansız bıraktığı ömrümün yırtıldığı yerden başladım seni bulmalara... ezberimdi bir aşk şarkısı... sözsüz... borcumdu yanan avuçlarım sana senin teninin uğultusunda sönen sen beni hangi uğultusuzlukta bırakmıştın ki? sana gelmek için bölmüştüm uykumu... aldanmışım... “gitti” de... “gitti”... “düğümlendi” de... paranoya sancılarım nüksetti... ömrümden daha fazla ömrümün, içinde tükettiğin ömrün... başım dik... yüreğim kavi.. özlediğim! beceriksizce sevdiğim! pörsümüş yarınlarımdan onurluca sana kefen biçtiğim renkti mai... bir vaveyla... bir vaveyla daha... öğüttüğüm isyanımla son gülendim bu savaşta.... “yüreğimsin”, şu kirli ütopyada tek ak’ça... “alnımdaki sen”i kurutmaya yetmedi rüzgarlar... alımsız bir hayatın a-dört kağıdında ağrılarım... al ! oku ! acıyla sulandı ellerim... sustuklarımı oku... gülaysağlıcak // yirmidokuzmayıs |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |