![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Mavi Yürekler / Mavi Kalemler Kategorisinde ve Gülay Sağlıcak Forumunda Bulunan Gülay Sağlıcak - Azrail ortaği ! Konusunu Görüntülemektesiniz. Büyüyen yangınıma ıslak sevdalar yükledim. Bırakın aksın göz yaşlarım, Pusu kurmayın önünde, Sendelemeyin beni, Azarlamayın. Bırakında, Azrail kardeşine son sözüm olsun bu yaşlar, Son vedam olsun , Dönmedi değil de, ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Büyüyen yangınıma ıslak sevdalar yükledim. Bırakın aksın göz yaşlarım, Pusu kurmayın önünde, Sendelemeyin beni, Azarlamayın. Bırakında, Azrail kardeşine son sözüm olsun bu yaşlar, Son vedam olsun , Dönmedi değil de, Dönmesin, diyebilmek için aksınlar. Yeminim olsun damlalarım, Şahadet getirsin dilim, “İstemiyorum” diyebilsin. Dalgalarım fısıldasın çığlık çığlığa; “İstemiyor seni” desin. Kaç bahar daha sürebilir ki bu kıyamet, Kaç canımı daha alabilir ki , Sonbaharda geldi, Ey gönlüm gafletten uyan, Aşk bize haram, ziyan… Daha ne kadar can çekebilirsin, uyan… Ey Azrail ortağı ! Al canımı bitsin bu dram. El sürme göz yaşlarıma, Gökleri inletsin hıçkırıklarım . Bu soğuk taşıtta, sana değil de, Nereye gideceğini bilmeyen, Sorgusuz sualsiz yaşayan bir “ben” olsun. Sensiz olsun, sesli olsun, Yaşlı olsun, müşfik olsun, Vebalsiz olsun, dertsiz olsun… Bırakın aksın göz yaşlarım, Sevgiliye son sözüm olsun… Şimdi siz bırakın yavaşça aksın… Bu cehennem ateşim söner belki Çöllerime serap olur belli ki bu yaşlar. Kervan sahipleri suya doyar belki Ebedi uykumdan uyanıp hayata dönerim belki… GÜLAY SAĞLICAK 01.10.06 |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |