![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Mavi Yürekler / Mavi Kalemler Kategorisinde ve Gülay Sağlıcak Forumunda Bulunan Gülay Sağlıcak - Kayıp Hayaller İlanı Konusunu Görüntülemektesiniz. sürgün bir büyünün uğultulu sihiri semaya ulaşacak kadar sevgi dolu ellerin ama nedense tutamıyor yüzümü böyle soğuk yakıyor içimi her selam aldığım rüzgar içimde ki alevi yangına çeviriyor senle var ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| sürgün bir büyünün uğultulu sihiri semaya ulaşacak kadar sevgi dolu ellerin ama nedense tutamıyor yüzümü böyle soğuk yakıyor içimi her selam aldığım rüzgar içimde ki alevi yangına çeviriyor senle var olan düşsel bir gizemin alev alev yanıp buram buram tütüşü oldum sönmedi, sönmeyecek bu mukaddes ateş yalnızlıkla lanetlediğin bedenim ölmeye olan meilinden vazgeçecek bilmiyorsun ki geçer diye sabrettiğim yaralar dayanılmaz oldu hücremden dışarı çıkmayı bekledim malum yaralarım kapansın istedim bu bir kayıp ilanıdır aslında kaybolan aşkı bulma çabasıdır belki geri döner beklentisi değil git ve yerine başkası gelsin saldırısıdır şimdi ben gözlerimi kapatsam ve saymaya başlasam sen istediğin sayıda müşfikane bir rahmetle gitsen tohumu çürütülmüş bu aşkın yaşamasını büyük bir telaşla beklediğimi görmeyen sen her yağmurla biraz daha uzaklaş, ziyan olsun bu ortaklık ben o zaman derim ki; "bu da olmadı, kısmet değilmiş" "bitti" "hesap defteri kapansın artık" derin bir üzüntüyü, yerini, yurdunu bilmediğim sayfalarda heder, bir çare kalmasına gönlüm razı gelmez sen, bir veda etmeden giden göz yaşlarımla uğurlamam mı böyle bir gidişi şiddetli ve mecburi bir özlemle özlemem mi seni ne çok avaz avaz susarım bilirsin susuşum olursun, seni susarım bir "susacak" daha var bir "susacak" daha zehir atıklı beyhude bir susuş biriktiririm mabedimde o suskunluğun zehri olup yine gidersin kal demem, gidişinde lal olur dillerim, kulaklarım sağır duymam bile gidişini saldırılar kesilmezse gözlerimde ağlamamak için yalan bile söylerim evcil bir yalnızlıktır bu dilek taşlarında dilendiğim yabancısı değilim bu yalnızlığın nadasa bıraktığım hüzün çiçeklerim saklı bu plansız yalnızlıkta intikam arayan gözlerim büyük bir şevkatle seni dilenir hüzün bahçelerinde dalgaların sırtında beslenen acılarımı asitli yalnızlığıma armağan ederim gün gelir bu bir kayıp ilanıdır aslında kaybolan aşkı bulma çabasıdır belki geri döner beklentisi değil git ve yerine başkası gelsin saldırısıdır Gülay SAĞLICAK 29.09.06 |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |