![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Mavi Yürekler / Mavi Kalemler Kategorisinde ve Gülay Sağlıcak Forumunda Bulunan Gülay Sağlıcak - Yüreğimi Dinle! Konusunu Görüntülemektesiniz. yüreğimi dinle...! deniz diyor ki, "yüreğini dinle"... dalga diyor ki, "yüreğini dinle"... "yüreğini dinle", diyordu deniz; dalga eşlik ediyordu ona; "yüreğini dinle" diyor ki gökyüzü; "yüreğini dinle"... güneş sus-pus... yine ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| yüreğimi dinle...! deniz diyor ki, "yüreğini dinle"...dalga diyor ki, "yüreğini dinle"... "yüreğini dinle", diyordu deniz; dalga eşlik ediyordu ona; "yüreğini dinle" diyor ki gökyüzü; "yüreğini dinle"... güneş sus-pus... yine de diyordu ki; "yüreğini dinle" göreceksin nasıl da tüm renkler dile gelecek... sadece ama sadece "yüreğini dinle", diyordu güneş... tabiat dile gelip söyledi; "yüreğini dinle" gün diyordu ki, "yüreğini dinle" gece geldi ve yanıma oturdu dedi ki; "yüreğini dinle... dinle ki dağlar dize gelsin, yüreğinde okyanus gülleri açsın... "yüreğini dinle" diyordu yıldız, ben beklerken onun kaymasını ... ama yıldız; "yüreğini dinle"melisin diyordu... "yüreğini dinle" göklerin şahı ay dedi ki ; "yüreğini dinle"... her canlı ayağıma serilip aynı cümleyi nakşettiler... dediler ki; "yüreğini dinle" ben o an dedim ki ... ey yüreğim! beni dinle, ki ben, seni dinliyorum... dinliyorum ki dağılsın karabulutlar ... güneş açsın göğün mercan mavisinde ... gökkuşağı çıksın göğü sarıp sarmalasın ... işte o an ... o dedi ki "yüreğini dinle"... ve ekledi... "YÜREĞİMİ DİNLE" dinle ve gör nasılda ismini sayıklıyor... yürüdüm ... adım adım... koşar adım... yürüdüm... yürüdüm yol yürüdü... yürüdüm güneş yürüdü... yürüdüm deniz yürüdü... geldim... işte burası ... ait olduğum yer burası ... işte burası ... herkes nerde? korktum ... yapayalnız olmaktan ... en çok da sensiz kalmaktan, korktum ... sessizliğimi duyan yok ... bir başıma ıssız ve sessiz kalmaktan korktum... kapıyı çaldım ... açan olmadı ... bi daha çaldım... bir kez daha... defalarca... açan olmadı... bir nefes duydum soluk soluğa... aç kapıyı dedim ... n'olur aç... içeri girmek isteyen benim... "yüreğini dinle" diyordu içeride ki ses ... sesi titriyordu ... yüreğim ürperdi ... "yüreğini dinle" dinle ve gör ki orada ki ben değilim ... bir başkası ... sustum ... sesin haklılığı karşısında buz kesildi dilim ... yüreğim burkuldu ... içim acıdı ... hayallerimin bitişi sandım o anı ... sustum ... ve gözlerimi denize yumdum ... gülay sağlıcak 01.09.06 |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |