![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Mavi Yürekler / Mavi Kalemler Kategorisinde ve Gülay Sağlıcak Forumunda Bulunan Gülay Sağlıcak - Bu eskizi çikarir atarim. Seni bir yalana nişanlarim. Konusunu Görüntülemektesiniz. Linklere ulaşabilmeniz için KAYIT Olmanız Gerekmektedir.. BU ESKİZİ ÇIKARIR ATARIM.SENİ BİR YALANA NİŞANLARIM. her geceye senli uzanırım... her sabaha uyanırım daha bi senli... her sabah sana bir adım daha yaklaşmışken ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Linklere ulaşabilmeniz için KAYIT Olmanız Gerekmektedir.. BU ESKİZİ ÇIKARIR ATARIM.SENİ BİR YALANA NİŞANLARIM. her geceye senli uzanırım... her sabaha uyanırım daha bi senli... her sabah sana bir adım daha yaklaşmışken gece olunca hayalinden kilometrelerce uzak kalırım. nefesim kesilir ara sıra ne de olsa dayanamam yokluğuna sonra toparlayıp kendime gelir seni çekip soluğuma seni veririm nefesimsin diye... bir acı bu kadar mı yüklü olur? anlamıyorum... seviyorum... ceza gibi… özlüyorum... gelirsin belki... yaşıyorum... kıyasıya yaşıyorum... ölü bedenime hayat verir gibi... bir damla suya hasret kalmış dudaklarım, tek kelime edemiyor artık... sana yazılıyor biliyorsun tüm günceler... sen gidince çok şeye alıştım aslında... mesela sensiz olmaya... senin gidişinle solan gülleri yeniden sulamaya başladım. dalları filiz veremeyecek kadar yorgun düştü güllerim... inanıyorum tüm kalbimle, dalları yeniden yeşillenir... biliyorum ki bir gün bende ki seni kapının önüne koyacağım, gözümü kırpmadan... bu eskize tahammülüm yok artık vazgeçiyorum senden bu eskizi çıkarır atarım bedenimden... nadasa bırakırım... eskileri toplayıp kalbimden... toplu göçlerin sebebi olurum yalnızlığıma kilit vurup saçma sapan olurum.. GÜLAY SAĞLICAK |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |