![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Mavi Yürekler / Mavi Kalemler Kategorisinde ve Gülay Sağlıcak Forumunda Bulunan Gülay Sağlıcak - Gök kuşağinin üzerinde yalin ayak yürüdüm ben... Konusunu Görüntülemektesiniz. Uykusuz gecelere, Doğmamış sabahlara armağanımsın. Yürekte ne varsa senli El ele tutuşup çıkarlar her gece Saklandığım kuytulardan... Yar olmuyor hiçbir yıldız, Varsa yoksa sen... Mavi düşlerimin siyah beyaz kahramanı; Duyduğum ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Uykusuz gecelere, Doğmamış sabahlara armağanımsın. Yürekte ne varsa senli El ele tutuşup çıkarlar her gece Saklandığım kuytulardan... Yar olmuyor hiçbir yıldız, Varsa yoksa sen... Mavi düşlerimin siyah beyaz kahramanı; Duyduğum her sesin içinde biraz sen vardın Sana kavuşabilmek için; Gök kuşağının üzerinde yalın ayak yürüdüm ben... Göğün yırtılırcasına sırıl sıklam olması kadar, Sırıl sıklam kaldı gönlüm. Tarumar gönlüme sırça köşkler kurmalısın sen... Var mıdır yer yüzünde aşık? Tarumar gönülleri güzelleştirme meillisi... Var mıdır uzatılan her eli kırmaya çalışan, Var mıdır yalnızlıklara yalın ayak yürüyen, Yüreğini işgal eden güneşe doğru yürüyen var mıdır, benim gibi; Gök kuşağının üzerinde yalın ayak yürüdüm ben... Yağmur kadar berrak bir yürekle karşındayım; Ey sevgili... Yokluğun acımasız sokaklarından sıyrılıp kapındayım. Düşlerime hayal evi bulmalıyım. Sana gelebilir miyim?... Güneşim hiç batmaz gözlerini gördüğüm vakit, Ben senin gözlerinde ki güneşe pervaneyim. Gökler ötesi alemlere uzanabilmek için yaşadım. Gök kuşağının üzerinde yalın ayak yürüdüm ben... Ne varsa sende saklı bırak bende kalsın, Benim her şeyim ki zaten sensin... GÜLAY. |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |