![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Mavi Yürekler / Mavi Kalemler Kategorisinde ve Gülay Sağlıcak Forumunda Bulunan Gülay Sağlıcak - “Ses”iz'im... “neden”siz'im... Konusunu Görüntülemektesiniz. Biz hep hayatımıza çentik atanları sevdik.Kırmızı nehirler üzerinden yürümeyi sevdik, onca işin arasında... Bize gelene değil de nedense hep bizden geçene yeltendik. Tek bakışıyla yürek titreten, kulağımızın aşina olduğu o ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Biz hep hayatımıza çentik atanları sevdik.Kırmızı nehirler üzerinden yürümeyi sevdik, onca işin arasında... Bize gelene değil de nedense hep bizden geçene yeltendik. Tek bakışıyla yürek titreten, kulağımızın aşina olduğu o sesi istedik. Biz aşkı aramadık; aşk ayaklarımıza serildi ya da biz serdik, ayak altı edip üzerine basanlara feda ettik. Biz en çok da “biz”den vazgeçtik... Biliyorum ki sevmekten daha zor ve sancıtandır; unutmak. Kim unutmayı bilmiş ki? Unutamıyor insan, ama başa çıkmayı öğrenebiliyor. Nasıl unutsun insan gönlünde akıl almaz çizikler atan, kanata kanata, acıta acıta giden o yabancıyı... Unutulmuyor... Kesikler o kadar çok ki insan çare bulmakta zorlanıyor. Her şeyin üstesinden gelen kalp seni yarı yolda bırakıyor. İnsan işte o vakit yapayalnız çaresiz olduğunu hissediyor. Şu akıl verenler var ya; işte onlara ben güçlüyüm diyebilmek için akıl almaz taklalar atılabiliniyor. Oysa ki insanın kendine kanıtlaması gereken onca şey varken, -bu insanlar da nerden çıktı böyle- demek istiyor. İşte hep o an yeniden anlıyorum ki “yaşıyorum”... Kendimden habersizce, sessizce belki de nedensizce yaşıyorum... |
| Bu Mesaj İçin 4 Üye Funda İsimli Üyeye Teşekkür Etti.. | ||
|
#2 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Nasıl unutsun insan gönlünde akıl almaz çizikler atan, kanata kanata, acıta acıta giden o yabancıyı...(UNUTAMAZ) Emeqinize saqLık tşkLer(: |
| Bu Mesaj İçin 2 Üye EZqiiiii İsimli Üyeye Teşekkür Etti.. | ||
emir_a (01-07-2011) | ||
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |