01-09-2010, 21:23
|
| |
Etkileyici Sözler 25 - Beklenmedik sevgilere evet deyiniz bekleyip de bulmayınca çok üzüleceksiniz...
- Hayata bir öpücük attım o bana tokat vurdu
- En güzel ses teneffüs zili sesidir
- Aşk hissetmediğin hisleri hissettiğini hisset anda hissettiğin histir...
- Benim bir köpeğim vardı beni severdi sayardı, benim bir sevgilim vardı köpeğim kadar olamadı...
- İnsanlar hep bıraktıkları yere dönmek isterler ama bilmezler ki geri dönüldüğünde orası bırakıldığı gibi değildir artık!!
- İnsanlar,bugün açıp yarın solan kırçiçeklerine benzerler.insanın hayatı ise ancak bir mevsimdir,gelir ve geçer,
- Aşk öyle bir hastalıktır ki iki kişiyi birden yatağa düşürür...
- Ben ben olduğumu sanan ben değilim aslında sen benim ben olduğumu sandığın ben değilim belkide ben yada sen biz değiliz
- tanrı bana hayat verdi sen onu benden çaldın
- Sevgiyi ve dostluğu bebeklerin kalbine yazmak isterdim onlsrls büyüyüp dünyayı sarsın diye.
- Sevmek birbirine bakmak değil birlikte aynı yöne bakmaktır
- Bir delinin seni öpmesine izin ver ama bir öpücüğün seni aptal ermesine asla
- Kızlar basit şeylerden hoşlanır örneğin erkeklerden.
- Hayatı akışına bıraktı:hayatta O'nu bıraktı.
- Tutumlu adamdı ömründen de tasarruf yaptı. erken gitti.
- O bir çocuktu,bende bir çocuktum ettik bir çocukluk oldu 3 çocuk
- Onca sperm arasından birinci gel bir de yaşadığın şu hayata bak!
- O şimdi komutan(sanırım hiç gelmeyecek)
- Aşk bir turşu suyudur içenin midesi bulanır içmeyenin ağzı sulanır
- Bir of çekerim karşıki dağ ağlar anam ağlar,yüreğim ağlar sen ağlar mısın hiç ağlar mısın be biriciğğiiimmm!!
- Rüzgarın kemanını çaldığı ve yağmurun cama vurduğu soguk bir gecede yatagına uzanıp hayalini kurduğun ve keşke dediğin herşey gercek olsun..
- Duyduğum tum sarkılar sankı sana yazılmıs herkes senı anlatmıs sarkılarla sıırlerle butun anlattıkları yınede eksık kalmıs DENIZI TARIF ETMEK MUMKUN DEGIL NEHIRLERE
- Hani uzaktaki yıldız parlak gelir ya insana;uzakta olduğun için tutkunum sana,hani en güsel aşklar imkansız gelir ya insana imkansız olduğun için tutkunum sana
- Ah kadınlar biz onlarsız yapamayız onlarda ayakta işiyemezler
- Doğarken niçin ağladığımı yaşadıkça anlıyorum
- Aşk bi boktur sifonu çek kurtul!
- Asla haraketsiz bir şeyi boşuna haraket ettirme
- Gökyüzü güneş olsa da sensiz karanlıktayım.
- Yaşamak sadece nefes almaksa şu aziz bedende can taşımaksa eninde sonunda toprak olmaksa ben böyle yaşamak istemiyorum
- Seni sonsuza dek bekleyebilirim ama sonsuzlugun sonunda sen oldugun sürece...
- Kim bir gün güneşin üzerine kar taneleriyle seni seviyorum yazarsa bilki o seni benden daha cok seviyordur.....!
- Bilirim sen bir yıldızsın ve etrafında bir çok gezegen var ama unutma ki:ben de dünyayım yalnız BEN de hayat var...
- Sana dünyanın en güzel varlığını vermek isterdim ama seni sana veremem ki...
- Bir gün beni hatırlamak istersen kurumuş bir ağaca bak.çatlamış kabukları dudaklarım,dökülen yaprakları umutlarım,dökülen yaprakları göz yaşlarımdır,yinede...o ağacın kökü sen,gövdesi benim.
|