![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Kitap Severler / Kitap Tanıtımları / Kitap Özetleri / E-book (ebook) / E-kitap (ekitap) Kategorisinde ve Haftanın Kitabı Forumunda Bulunan Kahraman Tazeoğlu -"bAŞKa - Ayrılık Ayrı Aşk Bitişik Yazılır" Konusunu Görüntülemektesiniz. Kahraman Tazeoğlu -"bAŞKa - Ayrılık Ayrı Aşk Bitişik Yazılır" Linklere ulaşabilmeniz için KAYIT Olmanız Gerekmektedir.. | Funda Destek Yayınları Yayın Yılı: 2010 148 sayfa Kitap Kağıdı 13,5x21 cm Karton Kapak ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Kahraman Tazeoğlu -"bAŞKa - Ayrılık Ayrı Aşk Bitişik Yazılır" Linklere ulaşabilmeniz için KAYIT Olmanız Gerekmektedir..| Funda Destek Yayınları Yayın Yılı: 2010 148 sayfa Kitap Kağıdı 13,5x21 cm Karton Kapak ISBN:9944298964 Dili: TÜRKÇE Yavaşça ayağa kalktı. Gidiyordu işte. Ardı yapacaktı beni. Sildim göz yaşımı kalktım ayağa. Her soruyu anlama çeviren gözleriyle sustu. Bana acıyarak bakıyordu. Noktası çalınmış cümle sonum gibi durdu öylece. “sana birbirinden güzel yalnızlıklar biriktirdim.” der gibiydi. Dudakları kıpırdadı, inler gibi, “çok çocuk kaldın aşka, kendi gölgesine basmaktan korkan…” diyebildi sadece. İşte gidiyordu. Bir daha hiç dönmeyecekti. Bir daha hiç olmayacaktı. Sadece bir “gitme” çıkabildi dudaklarımdan. Yüzüme baktı ve “artık sözlerin merheme yara olmaya başlamışsa, içimdeki seni sus, içindeki beni duy.” dedi ve sırtındaki ceketimi bankın üzerine bırakarak yürümeye başladı. Son sözleri bunlar olmamalıydı! Arkasından “beni hiç almadığın hayatından böyle ucuz kovamazsın!” diye bağırdım. Geriye döndü ve “davet edilmediğin yerden kovulmazsın.” dedi. Son sözüydü. Gitti… |
| Bu Mesaj İçin 7 Üye Funda İsimli Üyeye Teşekkür Etti.. | ||
|
#2 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
"davet edilmediğin yerden kovulmazsın" |
|
#3 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
|
ay ya cok güzelmiş. çok acıklı, ayrılık.
|
| KuMrAL KrAkEr Kullanıcısına Teşekkür Edenler : | ||
SerkaN (12-22-2010) | ||
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |