![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Kayıt ol | Oyunlar | RADYO | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünün Mesajları | Forumları Okundu Kabul Et |

Türk Yazarlar Kategorisinde ve Haftanın Yazarı Forumunda Bulunan Pelin Onay - "Nü Sızı" Konusunu Görüntülemektesiniz. Kendi Kaleminden Kısa Yaşam Öyküsü; 06.05.1976 Balıkesir doğumluyum. Bütün şehirler güzel belki ama ben İzmir’de yaşıyorum ve özel bir vapur acentesinde çalışıyorum. Kim olduğumun diğer anlamlarda pek bir önemi yok. ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Kendi Kaleminden Kısa Yaşam Öyküsü; 06.05.1976 Balıkesir doğumluyum. Bütün şehirler güzel belki ama ben İzmir’de yaşıyorum ve özel bir vapur acentesinde çalışıyorum. Kim olduğumun diğer anlamlarda pek bir önemi yok. Önemli olan paylaşmak../..paylaşabilmek. Hayat üniversitesinde hala daha yüksek lisans öğrencisiyim ve bitirme tezim bir türlü bitmiyor, bitirmeyi de istemiyorum. Geçmişi evim gibi kullanmadığım için, özgeçmişim bu kadar. Şimdilerde sadece özgeleceğime bakıyorum. Evli değil ev’sizim ve ne sevgiyi ne de rakıyı susuz içemiyorum. Aşka gelince. Onunla henüz işim bitmedi, yaşattığı bütün kırgınlıkların şarkısını besteleyip söyleyeceğim ama ona hiç kırılmadan. Şiirler ve şarkılar bizimle olsun. " Bir bal çanağı olmak isterdim Çocuklar parmaklarını banardı gözlerime Kör olurdum ufak elleriyle 'Bugün' diye başlayan bir masal söylerdim Gülüşürlerdi, gülerdim.. " Ödülleri: 2002 1. İzmir kadınlar arası şiir yazma yarışması / başarı ödülüne 2003 2. İzmir kadınlar arası şiir yazma yarışması / 3.lük 2004 Aykırı Sanat Şiir Ödülü / Jüri Özel Ödülü Yapıtları: Nü Sızı "Nü Sızı" sevdik güzel sevdik akıttık ruhlarımıza özlemlerimizi güldük ve sevindik eşlerini arayan kavuşmalar bulur birbirini buldun ve geldin hissettik sonra soyunduk çok soyunduk bulaştırdık bedenlerimize acıları seviştik ve vurulduk keşfedilen her şey zamanla yitirir güzelliğini yitirdim ve gittin kaybolduk böyle mi resmedilir aşk vedaların küspesinde..? beni renklerinle giydir, nü bir sızı olacağım tuvalinde Pelin Onay |
| Funda Kullanıcısına Teşekkür Edenler : | ||
SerkaN (09-06-2009) | ||
|
#2 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| 06.05.1976 Balıkesir'de doğdu, hıdrellez'in ve mayıs'ın çocuğu. Bütün şehirler güzel belki ama Pelin İzmir'de yaşıyor ve özel bir gemi acentesinde çalışıyor. Kim olduğunun diğer anlamlarda pek bir önemi yok. Önemli olan paylaşmak../..paylaşabilmek. Hayat üniversitesinde hal daha yüksek lisans öğrencisi ve bitirme tezi bir türlü bitmiyor..bitirmeyi de istemiyor. Geçmişi evi gibi kullanmadığı için, özgeçmişi bu kadar. Şimdilerde sadece özgeleceğine bakıyor..Evli değil ev'siz ve ne sevgiyi ne de rakıyı susuz içemiyor..Aşk'a gelince..onunla henüz işi bitmedi, yaşattığı bütün kırgınlıkların şarkısını besteleyip söyleyecek ama ona hiç kırılmadan.. Ürünleri: Simurg, Ağır Ol Bay Düzyazı, Aykırı Sanat, Hayal,Frambuaz,Picus, Mor Taka, Arta, Cumhuriyet Kitap,Yasakmeyve, No Edebiyat, Lacivert Sanat, İLe, Mavişehir Plus, BH Sanat ve Varlık dergilerinde yayınlandı. "Lirik hesaplaşmalar../..dönüyorum" şiiri ile 2004 Aykırı Sanat Jüri Özel Ödülünü aldı. İlk şiir kitabı "NÜ SIZI", ArtShop Yayıncılık tarafından Temmuz 2007'de çıktı. En büyük tutkusu şiir ve müzik olduğu için, düşlerini ikisiyle besliyor... Memleketi Cunda taptığı, Assos vazgeçemeyeceği ve Olympos da gitmekten usanmayacağı yerler..İzmir ise saklı bir kent aşk yüreğinde... |
| Funda Kullanıcısına Teşekkür Edenler : | ||
SerkaN (09-06-2009) | ||
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |