![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Türk Yazarlar Kategorisinde ve Haftanın Yazarı Forumunda Bulunan Mehmet Ercan - "Deliliktin" Konusunu Görüntülemektesiniz. Kaleminden Kısa Yaşam Öyküsü ; 22 Ekim 1978 yılında Mardin / Kızıltepe'de dünyaya gelmişim. 11 yaşımda İstanbul'a taşınmamız, bu şehrin büyüklüğü gibi hedeflerini de büyük kılmaya itiyor insanı. 1994 yılı ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
![]() Kaleminden Kısa Yaşam Öyküsü ; 11 yaşımda İstanbul'a taşınmamız, bu şehrin büyüklüğü gibi hedeflerini de büyük kılmaya itiyor insanı. 1994 yılı ortalarında, oturduğumuz semtin yerel radyosunda program yapan biriyle tanışmamız ve aynı yönde bir teklif almam, bir an, ilkokul yıllarında içimde var olan bir nevi sahne aracılığıyla anlatma ve paylaşma isteğini daha güçlü bir hale getirdi. Kısacası, bu işi yapmayı çocuk denebilecek yaşta kafama koymuştum lakin bunu yakınlarımın da kafasına koymak biraz zor oldu. Ve bugün söylemek istediklerimi binlerce insana anlatabiliyor olmanın hazzıyla hayatı paylaşmaya devam ediyorum. "DELİLİKTİN" Gittin! Gözyaşlarımla boğuldu gözbebeklerim! Kefen misali fer çektim üzerlerine. Şu sıralar cenazem var Sakın gelme! Gittin! Ne kadar sevilebilirse bir insan, tarafımdan bu denli sevildin Tarihinin en büyük vurgununu yaşattın yürek devletime Ardında beni yetim bıraka bıraka çekildin Gittin! Dalga dalga çekildin kıyılarımdan Son damlasına kadar kurudun damarlarımdan Ömrümü talan eden bir gel-gittin Sen çekildin, bana kum yığınları kaldı Sen, benim olmanı dilediğim bir deliliktin Gittin..! Sabrım, susmaz bir figana döndü Nefesin körüklerdi ya, yangınım söndü Ben derdini anlatamayan bülbül Sen, yakarışlarımdan bihaber gül Ben senden geriye savrulan kül Gittin..! Urgan misali saçların dolanmışken boynumdan Asılı kaldım, say ki dünya çekildi altımdan Kaskatı kesildi vücudum soğudum Can derdim sana, canım boğazımda unutuldum! Gittin..! Gönül tahtı viran olmak düştü bahtıma Dilim varsa, kaç gün dayanır ömrün ahıma? Madem yoksun, ölsün insanlık, selam dahi yollama! Çek sözlerini kulaklarımdan..! Çek gözlerini düşlerimden! Dokunma ruhuma! Dokunma!!! Mehmet ERCAN |
|
#2 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| " Sen çekildin, bana kum yığınları kaldı.. Sen, benim olmanı dilediğim bir deliliktin.. " Tebrik Ederim.. Yüreğine Sağlık.. |
| Kullanıcısına Teşekkür Edenler : | ||
toxic91 (09-26-2009) | ||
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |