![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Türk Yazarlar Kategorisinde ve Haftanın Yazarı Forumunda Bulunan Dilek Eğri - "Sana İntihar Ediyorum" Konusunu Görüntülemektesiniz. Sana her gidişim bir intihar girişimi./.günahkar..asi.. giydiğim elbisenin iç cebinde../.utangaçlığım gizli.. yüreğimin saati durur sana gelişimde. ne seni geçer ne beni.. utanmaz bir zaman başlar.. akrep'le yelkovan üstüste..! gölge oyunları ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
![]() Sana her gidişim bir intihar girişimi./.günahkar..asi.. giydiğim elbisenin iç cebinde../.utangaçlığım gizli.. yüreğimin saati durur sana gelişimde. ne seni geçer ne beni.. utanmaz bir zaman başlar.. akrep'le yelkovan üstüste..! gölge oyunları sarar soğuk duvarları.. sen bedenini giydirirsin bana birkaç beden büyüktür aşkın.. ama ben inatla büyürüm aşkına...! sonkezmiş gibi, bir daha sana ölememenin korkusuyla aşk-ı şahadet getiririm dudaklarının arasında... utanmaz saatler diner.. vurgun saatler başlar vurur kaçar..! ve nefesim kesilir.. tüm kahramanlığıyla buselerin beni.. hayata döndürür.! pardon..? döndürür mü öldürür..! ben gözlerinde çekerim ipimi...! şaşırmazsın deliliğime bilirsin sevgilim; /..gömleğinin kolları darağacı olsa ...yine geçiririm boynumu kollarının arasına.../ uyanırım rüya biter.. ben seni sevmek için inadına yaşarım... Dilek EĞRİ |
| Funda Kullanıcısına Teşekkür Edenler : | ||
SerkaN (06-06-2010) | ||
|
#2 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Dilek Eğri Kimdir? - Dilek Eğri Hakkında 4 Kasım sonbahar,hüznün sabıkalı mevsiminde doğmuşum. şiirlerime yansıyan keder bundan olsa gerek. Şiir yazmak hayatımın bir parçası. Şiirlerim günlüklerim gibi. Herbirinde bir yaşanmışlık. Yaşarken yazıyorum. yazarsam yaşıyorum. ben bir şiirim.. çok kafiyeli olmasamda göze kulağa hoş gelirim.. konu seni inandırmaksa madem dinle öyleyse... ben çok küçükken bir şiir olmuşum.. çünkü yaramazlık yaptığımda annem dilime şiir sürmüş.. şimdi kime kızsam güzel sözler çıkıyor dilimden.. karşımdaki de şaşırıyor.. buyüzden çok sevdiğim adamı kızarken bile sevdiğim oluyor.. kırgınlıklarımdan sonra neden ağlıyorsun diyecek olsa ' hiiç..gözüme şiir kaçtı..' demek geliyor içimden.. tozum dumanım yalanım dolanım şiir işte benim.. inanmadın mı hala.? öyleyse devam.. ben bir şiirim çünkü en deli aşkım, en belalı sevgilim kalemim.. ayrılamıyoruz birbirimizden.. hep elimden tutuyor benim..bi bilsen ne romantik.. bembeyaz sayfalarda geziniyoruz hep.. onunla okadar ortak zevklerimiz var ki.. mesela en sevdiğimiz tatlılar Sunay Akın, Oğuzhan Akay, Pelin Onay, Yılmaz Erdoğan..oku oku doymuyoruz.. yaz da geliyor ama bir bunların rejimine giremiyoruz... ![]() hala inanmadıysan aynaya bir bak.. aslında sende bir şiirsin.. şişşt...! bak kalemim ne diyor..? 'KİMSENİN SLAGONU OLMA ÇÜNKÜ SEN BİR ŞİİRSİN..! ' Dilek Eğri umarım yolunuz ve yorumlarınız düşer.. şiirli günler.. |
| Funda Kullanıcısına Teşekkür Edenler : | ||
SerkaN (06-06-2010) | ||
|
#3 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
Esmer güzeli |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |