MavizeL mırr ve vızz (: Nice Mutlu Senelere
Go Back   www.MavizeL.com
Edebiyat
Türk Dili ve Edebiyatı
Türk Yazarlar
Haftanın Yazarı
Aşkım Kapışmak - Haftanın Yazarı Aşkım Kapışmak - Aşkım Kapışmak Kimdir? - Aşkım Kapışmak Hakkında

Aşkım Kapışmak - Haftanın Yazarı Aşkım Kapışmak - Aşkım Kapışmak Kimdir? - Aşkım Kapışmak Hakkında

Türk Yazarlar Kategorisinde ve  Haftanın Yazarı Forumunda Bulunan  Aşkım Kapışmak - Haftanın Yazarı Aşkım Kapışmak - Aşkım Kapışmak Kimdir? - Aşkım Kapışmak Hakkında Konusunu Görüntülemektesiniz. 1979 Yılında İstanbul’da doğdum. 4 kardeşin ortancasıyım. Hiperaktif, duygusal ve gözlemci bir çocuktum. Sokak savaşlarının, futbol maçlarının başını çeker genelde başımızı beladan eksik etmezdik. Gerçekten çok yaramazdık. Ortaokul ve lise ...

sosyal paylasim linkleri
İçeriği Facebook ile paylaş
İçeriği Digg ile paylaş
İçeriği del.icio.us ile paylaş
İçeriği Google ile paylaş
İçeriği StumbleUpon ile paylaş
İçeriği Reddit ile paylaş
İçeriği Twitter ile paylaş
İçeriği technorati ile paylaş
İçeriği Simpy ile paylaş
İçeriği Newsvine ile paylaş
İçeriği netvibes ile paylaş
İçeriği myspace ile paylaş
İçeriği misterwong ile paylaş
İçeriği friendfeed ile paylaş
İçeriği blogmarks ile paylaş
İçeriği Blinklist ile paylaş
  #1 (Mesaj Linki)  
Alt 11-07-2011, 19:56
Funda isimli Kullanıcı Resmi (Avatar)
funda

Standart Aşkım Kapışmak - Haftanın Yazarı Aşkım Kapışmak - Aşkım Kapışmak Kimdir? - Aşkım Kapışmak Hakkında

1979 Yılında İstanbul’da doğdum. 4 kardeşin ortancasıyım. Hiperaktif, duygusal ve gözlemci bir çocuktum.

Sokak savaşlarının, futbol maçlarının başını çeker genelde başımızı beladan eksik etmezdik. Gerçekten çok yaramazdık.

Ortaokul ve lise yıllarımda, mahalledeki arkadaşlarıma özel ders vermeye başladım. Özel dersler özel seanslara dönüşmeye başladı. Artık arkadaşlarımın annesi babası: Aşkım, bizim çocukla konuşta toplasın kendini biraz, demeye başladılar.

Her yaz tatilinde farklı bir işe girer farklı şeyler öğrenirdim. Bir çoğunun dediği gibi yapmadığım iş kalmadı.

12 yaşındayken Arif Sağ Müzik evinden konservatuar eğitimi aldım. Müziği ve sahneyi çok seviyordum. Hala seviyorum. Mahalleye sesimi ilk olarak bir akşam ezanını okuyarak duyurdum. Sesimin güzel olduğunu düşünen cami imamı bir akşam namazı öncesi bana dedi ki: Bu akşam ezanı sen okur musun? Hemen evet dedim ve eve koştum: -Anne akşam ezanını dinle sana sürprizim var dedim.

Lise yıllarında sahne deneyimlerim oldu, genelde vokal yapıyordum ama amacım; mutlu olduğum şeyi yapmaktı.

Mahallede ilişkisi kötü giden büyüklerin evlilikleri için tüyolar verirdim. Herkesi seyreder herkesi gözlemlerdim. Bir süre sonra bazı insanların söyledikleri ile yaptıklarının uyumlu olmadığı gördüm.Beden dillerini okumaya başladıkça ,daha derinlere inmeye başladı.

Liseden sonra bilgi eksikliğim yüzünden, Marmara Üniversitesi T.Bilimler Meslek Yüksek Okuluna girdim. Okurken mutlu olmadığımı gören hocam; Sen gidip insan ilişkileri ile ilgili bir iş yap, dedi. Bu konuda beni profesyonel olarak da yönlendirdi.

Marmara’daki öğrenimimden sonra Amerikan Üniversitesi Newport’ta Davranış Bilimleri – Psikoloji lisansımı tamamladım. Eğitimim uzaktan olduğu için İstanbul’da bir çok kişisel gelişim ve iletişim eğitimleri almaya başladım.

Davranış Bilimleri okurken Zihinsel engelli ve kimsesiz çocuklarla gönüllü çalışmaya başladım. 24 yaşında iken Türkiye’nin en ünlü işadamlarının ailelerine danışmanlık hizmeti vermeye başladım. Mezun olduğum Marmara Üniversitesi’nde bir dönem İletişim Konuşmacısı oldum.Öğrencilere etkili iletişim becerileri dersi verdim. Sonra bir çok üniversiteden konuşmacı olarak davet aldım. Üniversite eğitimlerim devam ederken profesyonel anlamda Final Dergisi Dershanelerinden danışmanlık teklifi aldım. Sınava girecek olan öğrencilere 4 sene danışmanlık yaptım. Sahne de daha etkili olabilmek için, Müjdat Gezen Sanat Merkezi’ne girdim. İletişim, beden dili, diksiyon, oyunculuk ve sahne sanatları eğitimi aldıktan sonra üniversitede aldığım bilgileri tek kişilik gösteri şeklinde sahneye koymaya karar verdim.

2 sene boyunca Beden Dili Uzmanlığı , İletişim Becerileri eğitimi aldıktan sonra Türkiye genelinde seminerler vermeye başladım. Starbucks ile kahve sohbetleri yapmaya başladık.Alışveriş merkezlerinde ki Starbucks’larda iletişim sohbetlerimiz başladı. Daha sonra şirketlerle çalışmalarımız başladı. Wella, Borusan, Quinn Group, Mehmet Tatlı vb. firmalara iletişim seminerleri düzenledim.

Kadınlar Sağdan Erkekler Soldan adlı kitabımı 2011’de çıkardım,eser liste başı olunca,kitapta yazanları stand up şeklinde sahnelemeye başladım.Şu an üniversiteler, belediyeler, özel şirketlerde bayi toplantıları,gösteri ve seminerler düzenliyorum. Bir süre sonra Ahmet San ve Erol Çoban organizasyon işlerimi devraldılar.. Şu an gösterilerim için profesyonel bir ekiple çalışmaktayım.

Her pazartesi Kanaltürk’te saat 11.00 canlı yayındayım. Skeçlerle iletişim, pozitif yaşam, aile içi ilişkiler, başarı, hedef gibi konuları izleyenlere sunuyorum.

Hala yaramazım ve duygusalım . Çocukluğumdaki danışmanlık yapmaya devam ediyorum.Sadece artık sahnede şarkı söylemiyorum. Sahne de gösteri yapıyorum. Sonuna kadar çalışmak için hayal kurmaya devam ediyorum. Hayalimdeki işi bana bağışlayan Allah’ıma şükrediyorum.

Kitaplarım: Çocuklara Sihirli Yaklaşımlar, Ebeveynlik Cüzdanı, Kadınlar Sağdan Erkekler Soldan

Misyon: Hayallerinizin hedefe, hedeflerinizin de gerçeğe dönüşmesine rehberlik ederken motive edici, yönlendirici ve dengeleyici bir model olmak.

Bireysel vizyonumuz: Kendini tanıyan ve geleceğine sahip çıkan, hem özgür davranma hem de sorumluluk yüklenme bilincine ulaşmış, kendisi ve çevresiyle barışık bireylerin yetişmesine katkıda bulunmak.

Kurumsal vizyonumuz: Türkiye genelinde hizmet veren kurumların, hedeflerini belirleme ve kendini ispatlama sürecinde ortaya çıkan ihtiyaçlarını karşılamak.
Funda Kullanıcısına Teşekkür Edenler :
SerkaN (11-08-2011)

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil

forum kurallari Yetkileriniz