![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Serbest Kürsü Kategorisinde ve Hayatın İçinden Satır Araları Forumunda Bulunan Yorgunum Konusunu Görüntülemektesiniz. Dilimin ucuna gelen onca sözcük... Boğazıma diziliyor... Saygısızlık etmemek adına susuyorum Yorgunum , çok yorgunum. Üzgünüm , kırgınım.İçimde gittikçe büyüyen bir isyan var. Kendimi tanıdıkça , isyanım büyüyor , bana ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Dilimin ucuna gelen onca sözcük... Boğazıma diziliyor... Saygısızlık etmemek adına susuyorum Yorgunum , çok yorgunum. Üzgünüm , kırgınım.İçimde gittikçe büyüyen bir isyan var. Kendimi tanıdıkça , isyanım büyüyor , bana sunulana baş kaldırıyorum. Benden beklenilenlerden usandım , Bütün olanlar için kızgınım. Kendimi hapsetsem odalara, Kulaklarımı tıkasam , duymasam , çıt çıkmasa Kaybolup gitsem..Şahit olmasam çirkinliklere Kendi zindanıma kendim söz geçirsem Öfkelere maruz kalmasam. Kini öfkeyi yıkayabilsem Gözlerim çirkinliklere kapansa , karanlıklara ışık olsa Yüreğim hissetmese sevgisizlikleri Huzuru , ta içimde hissedebilsem Kaygılardan , endişelerden , uzak kalabilsem Günlerimi sakin durgun yaşaybilsem Başkaları beni incitmese kanatmasa yüreğimi ,Çok şey mi istiyorum sizce ? Dilimin ucuna gelen onca sözcük Boğazıma diziliyor Saygısızlık etmemek adına susuyorum. Susmayı bana öğretmişler , susmazsan asi olursun. Saygısız olursun Susmak neyi değiştirecek , sadece başkalarının seni sindirdiğini düşünmesine yarayacak Seni susturduğunu düşüneneler yüreğinide susturabilirlermi? Ben artık susmak istemiyorum Yeterince susmadım mı? İçimdeki isyanı boğmaya çalışmak beni geriyor , mutsuz ediyor.. Susmak , nereye kadar , ne zamana kadar. Başkalarını mutlu etmek adına , evet yada hayır demek zorunda değilim Bunu anlatamıyorum , insanlara Yoruldum. Kısır döngülerden, dediğim dedik söylemlerden.. Bugüne kadar bana kimse sormadı ? Sen ne istersin ne düşünürsün diye. Yaşlanıyorum , bütün yapmak istediklerim tek tek aklımda Kendi istediklerimi yapabilmek için fırsat istiyorum., yapmadıklarım için pişmanlık duymak istemiyorum artık. Yüreğim zindan yeri , birçok yangından geriye soğumaya yüz tutmuş küller ya şimdi tutuşacak , kocaman bir alev olup beni ayakta tutacak yada küller bir daha tutuşmamak üzere sönecek ve yüreğimle birlikte sonsuza kadar susacak. |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |