![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Serbest Kürsü Kategorisinde ve Hayatın İçinden Satır Araları Forumunda Bulunan Bekliyorum Konusunu Görüntülemektesiniz. Karanlıklar aydınlığa hasret, Hep sabahı bekledi. Benim beklediğim gibi Hep beklemelerdeyim Boyuna bekleyip duruyorum Sabah olmasını , gece olmasını , birinin gelmesini , telefonun çalmasını , iyileşmeyi , yemeğin pişmesini ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Karanlıklar aydınlığa hasret, Hep sabahı bekledi. Benim beklediğim gibi Hep beklemelerdeyim Boyuna bekleyip duruyorum Sabah olmasını , gece olmasını , birinin gelmesini , telefonun çalmasını , iyileşmeyi , yemeğin pişmesini ,yağmurun yağmasını Sürekli beklemedeyim , yılmadan , bıkmadan Azimle , inatla Kısır bir döngü , bende bu döngünün içinde Benim gibi binlerce kişide beklemede , bunu biliyorum. Belki onlar fakında değiller beklemede olduklarının , yaşıyorlar öylesine , bekliyorlar, ne yaşadıklarının farkında ne de , beklediklerinin farkında. Kaç kişi fark etmiştir beklemede oluğunu , yada düşünmüştür. Beklemek umuda eş değer midir sizce? Beklemek umud etmekdir diye bilirmiyiz. Sonucunu bilmediğimiz bir şeyleri beklemek , sabretmek değilmidir..? Planlarımız , düşlerimiz hep beklmeye endeksli , beklemeden olmuyor.. Doktor dedi , bekleyeceksin , zaman gerek , sabır , ve beklemek gerek Bende bekliyorum , gün sayıyorum . Duvara çizik atıyorum ,ve en iyi yapabilidiğim şeyi yapıyorum Bekliyorum Yaşamım boyunca binlerce hayat sınavı verdim En başarılı olduğum sınav, beklemek Beklemeyi çok iyi öğrenmişim. Zor zamanları geçirmenin sırrı beklemeyi bilmeden geçiyor Bekledim , bekledi , beklediler Toprak suya hasret ,yağmuru bekliyor Öğrenci streste, sınavların bitmesini , Mahkumlar cezaevi günlerinin bitmesini , Anne adayı bebeğinin doğmasını , Hastalar iyileşmeyi Asker , annesi babası , terhisi, Düşman pusuda beklemede Sevgili , sevdiğini Kişi anlaşılmayı Asker sınırda ,bekliyor , beklemede, sınırları korumak uğruna canını dişine takmış beklemede Bekle dedim sevgiliye Döneceğim Beklendiğini bilmek gurur verir kişiye Bıraktığım yerde bekle Saçlarına düşen aklara aldırmadan bekle Yüreğinin getireceklerini bekle Karanlıklar aydınlığa hasret Hep sabahı bekledi Benim beklediğim gibi Toprak suyu , bulut yağmuru Notalar çalınmayı Ağaçlar, çiçekler, güneşi , havayı suyu bekledi Benim seni beklediğim gibi |
| YoLGeZeR Kullanıcısına Teşekkür Edenler : | ||
SerkaN (03-21-2010) | ||
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |