![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Serbest Kürsü Kategorisinde ve Hayatın İçinden Satır Araları Forumunda Bulunan Gün Işıdı Konusunu Görüntülemektesiniz. Güneş hergün yeniden doğacak..Yıllar bir birini kovalarken ,hayat devam edecek,yağmurlar yağacak, fırtınalar kopacak.Nehirler akacak Ben çok uzaklarda dönmeyi bekliyeceğim. Döndüğümde yepyeni bir yaşam beni bekliyor olacak Gün ışıdı .. Yaprak ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Güneş hergün yeniden doğacak..Yıllar bir birini kovalarken ,hayat devam edecek,yağmurlar yağacak, fırtınalar kopacak.Nehirler akacak Ben çok uzaklarda dönmeyi bekliyeceğim. Döndüğümde yepyeni bir yaşam beni bekliyor olacak Gün ışıdı .. Yaprak kıpırdadı ,güneş tüm cömertliğiyle ışınlarını yer yüzüne gönderdi. Fırtınalar koptu , rüzgar uğuldadı. Yağmurlar yağdı Toprak tüm cömertliğiyle suyu bekledi Emeği saygıyı sevgiyi bekledi Hayat devam etti Direndim , baş kaldırdım susmadım konuştum İsyanım çığlıklarımda saklı Asiydim delicesine akan bir ırmak gibi Sessiz fırtınaydım karanlık gecelerde Toprağa düşen çiğ tanesiydim , güneş toprağı selamlarken Güneş taşı yaktı , Yağmur yıkadı , aşındırdı Önüme çıkan engeller vız geldi Biliyordum Gücün içimde olduğunu İçimdeki devi uyandırmak zamanımı aldı belki Ama pes etmedim Herkes gibi gelgitler yaşadım, Negatif anlarım oldu Moralimin bozulduğu anlarda içime döndüm Sustum , kendimi dinledim. Ne beklediğimi ne istediğimi hatırladım Hatırlmak farkına varmaktı Farkındaydım kendimin istediklerimin benin Ben olmak kendine dürüst olmak demektir. Duygularım hissettiklerimin aynasıdır Aynaya her bakışımda beni gördüm İçimi duygularımı gördüm. Boş gözlerle bakmadım kendime Kendimi aradım derinlerde bir yerde Yıllarca sakladığım duygularım Üstünü örttüğüm haykırışlarım Feryat ederken Zaman durmadı Akrep yelkovanı izledi Gündüz geceyi Ben kendimi |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| GMT +3 Saat: 08:36. | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa -
Forum - Mavi Kalemler - Desteklediklerimiz -
Kullanım sözleşmesi - Arşiv - Etiketler - RSS - Bize Yazin SEO by vBSEO 3.3.0 ©2009, Crawlability, Inc. Powered by vBulletin® Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd. | |