MavizeL mırr ve vızz (: Nice Mutlu Senelere
Go Back   www.MavizeL.com
Serbest Kürsü
Hayatın İçinden Satır Araları
Tıp Tıp Tıpa Tıp..

Tıp Tıp Tıpa Tıp..

Serbest Kürsü Kategorisinde ve  Hayatın İçinden Satır Araları Forumunda Bulunan  Tıp Tıp Tıpa Tıp.. Konusunu Görüntülemektesiniz. Cümlemi bile beklemedi.."Bunlar ne ya?" dedi elindeki bir tomar kağıdı sallayarak..."Bunları mı yazdın bunca zamandır? " "hııı...evet " dedim.. "noolmuş...?" "Kardeşim , bunlarda duygu yok...beni çarpmadı...", "eee.. napalım yani.? demek ...

sosyal paylasim linkleri
İçeriği Facebook ile paylaş
İçeriği Digg ile paylaş
İçeriği del.icio.us ile paylaş
İçeriği Google ile paylaş
İçeriği StumbleUpon ile paylaş
İçeriği Reddit ile paylaş
İçeriği Twitter ile paylaş
İçeriği technorati ile paylaş
İçeriği Simpy ile paylaş
İçeriği Newsvine ile paylaş
İçeriği netvibes ile paylaş
İçeriği myspace ile paylaş
İçeriği misterwong ile paylaş
İçeriği friendfeed ile paylaş
İçeriği blogmarks ile paylaş
İçeriği Blinklist ile paylaş
  #1 (Mesaj Linki)  
Alt 03-23-2010, 23:08
YoLGeZeR isimli Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Tıp Tıp Tıpa Tıp..

Cümlemi bile beklemedi.."Bunlar ne ya?" dedi elindeki bir tomar kağıdı sallayarak..."Bunları mı yazdın bunca zamandır? " "hııı...evet " dedim.. "noolmuş...?"

"Kardeşim , bunlarda duygu yok...beni çarpmadı...",

"eee.. napalım yani.? demek ki duygum yokmuş yazarken.."

Arkasına yaslandı..Derin bir nefes aldı.."bu yaptığın ihanet.. " dedi.."hani sen değişmeyecektin? Hani sen biz insanız diye basbas bağırıyordun..Hani sen üzülmeliyiz.. sevinmeliyiz.. acı çekmeliyiz, kızmalıyız, affetmeliyiz...duygularımız canlı kalmalı,bizi makineleştirmeye,birbirimize benzetmeye, tek tip insan haline getirmeye çalışıyorlar.." diyordun.."hani sen android değildin? hani sen insandın....Bunlar ne yaaa???"

"Bak,bunlar çok şahane şeyler..." dedim gülümseyerek..." Çok şahane...!" Ben çok değerli ve tek'im.. sadece kendimden sorumluyum. Hiçkimsenin mutluluğundan yada mutsuzluğundan sorumlu değilim.....Bana negatif enerji veren hiçbirşeyi hayatımda tutmuyorum.. Çünkü ben değerliyim.. Ve tekim..karşımdaki istemeden yardım etmiyorum..Empatiyi sempatiyi bıraktım....Artık bana derdini anlatan kişilerin sorunlarının kendi seçimlerinin sonucu olduğunu biliyor ve onlara "bunlar senin seçimlerin..tercihlerini değiştirirsen hayatın da değişir dostum " diyorum.. Ev isteyene ev, araba isteyene araba, sevgili isteyene sevgili " hayal edin" diyorum...Çok şiddetle hayal edin...Çok isterseniz olur.. demek ki yeteri kadar istememişsin, evren istediğin herşeyi verir, bu sadece bir enerji alışverişi..çok basit.." diyorum.. Geçenlerde bir ev aldım, şimdi arabaya odaklandım... Başına olmadık işler gelenlere "çağırmışsın arkadaşım....çağırmasan gelmez..Bu sana bir mesaj..Olumlu düşün...çağırma..çağırırsan olur.." diyorum... "hastayım..kendimi iyi hissetmiyorum " diyenlere "sen aslında hasta değilsin..hasta olduğunu düşünüyorsun..Başka şeyler düşün.." diyorum.. Aman artık öyle çilingiri kurup, şarkı markıyla efkarlanıp iki tek de atmıyorum.. Dopaminimi ve seratoninimi düşürüyor.. Ruh halimin sıfıra vurmasına neden oluyor..!! İki üç ayda bir feng- şui uyguluyorum hayatımda...Feng şui ile alan temizliği.....insan.. eşya... temizlik yapıyorum....Herkese de tavsiye ediyorum..."Evren boşlukları dolduruyor nasılsa... ne derdinize çekiyorsunuz...eskileri atın yenilere yer açın" diyorum..Valla bir rahatladım ki sorma...!!"

"Eeee...."

"eeee..ne? "

"sıradan günahkar kul olmaktan vaz mı geçiyorsun?"

"Offff....Bir adım ilerlemiyorsun arkadaş yaaa...Böyle düşündüğün sürece gelişemezsin..Al bu kitabı bir oku..Gelecek hafta yeni bir program başlıyor...İstersen seni tavsiye edebilirim..Ararlar..Belki sana uyan bir başka tarihte de aynı program vardır...İnan şu andaki düşüncelerin tamamen değişecek..Dur yaaa.... nereye gidiyorsun..?..Ya dursana..Amaaaannn eskiden olsa bunların gönlünü almak için günlerce uğraşırdım...Giderseniz gidin....Yıllarca bu saçmalıklarla uğraştım.. Ne aptalmışım.!!!......"

Ne diyordum...??.. Hayatınızdaki herkes sizin çekiminizle hayatınıza giriyor..Şu anda etrafınızda bulunan insanlara bakın...Eşinize, dostlarınıza, rakiplerinize, en yakın arkadaşınıza, vaktinizin çoğunu geçirdiğiniz insanlara dikatlice bakın...Onların hiçbirinden daha iyi ya da daha kötü değilsiniz...Siz tıpatıp "Onlar"sınız.... "En yakınınızdakilerin tıpatıp aynısı"sınız... Şaşırdınız mı? Valla bu sefer doğru söylüyorum... İyice bakın...Göreceksiniz...

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil

forum kurallari Yetkileriniz