![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Serbest Kürsü Kategorisinde ve Hayatın İçinden Satır Araları Forumunda Bulunan Olurda Bir Gün Konusunu Görüntülemektesiniz. Gökyüzü bulutlarla kaplı,herkes her şey üstüne geliyor gibi hissedersen ,için daralırsa yani yagmurun yeni islattigi taze topragin kokusunu duydugundave sabahın erken saatlerinde taze bir yaprağın kenarından damlayan çiğ tanesini farkettiğinde ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
|
Gökyüzü bulutlarla kaplı,herkes her şey üstüne geliyor gibi hissedersen ,için daralırsa yani yagmurun yeni islattigi taze topragin kokusunu duydugundave sabahın erken saatlerinde taze bir yaprağın kenarından damlayan çiğ tanesini farkettiğinde aklina ben gelmek isterim. Gökyüzü bulutlarla kaplı,herkes her şey üstüne geliyor gibi hissedersen ,için daralırsa yani yagmurun yeni islattigi taze topragin kokusunu duydugundave sabahın erken saatlerinde taze bir yaprağın kenarından damlayan çiğ tanesini farkettiğinde aklina ben gelmek isterim. Ya da gozlerin denizin maviligine daldiginda... Uzaktan bir yerlerden ,dertli dertli dumanını savurarak gelen geminin icinde benim oldugumu dusunmeni isterim. Kucuk bir meyhanede rakıya balığını meze yaparken ,dinlediğin özlem dolu şarkılarda hatırladığın ben olmak isterim.Cakir keyif olup, masadan kalktiginda, sokakta hafif hafif sallanarak yururken de... Beni hatırlamak istersen,etrafına bir bak,açan her çiçekte,her yeni gün inatla doğan güneşte,işine geç kalmanın telaşıyla koşturan insnaların yüzlerinde,kirli yüzleriyle bir umut dilenen çocukalrın gözlerinde bulacaksın beni.Istersen, duydugun her ses beni hatirlatacaktir sana. Bazen bir kuş olup öterim pencerende. Bazen bir seyyar satici olup kapinda bagiririm. Bazen bir tren gibi tikirtilarla gecerim önünden. Sözlerini ezbere bildigin ve soylemekten asla bikmadigin sarki olurum. Sen o sarkiyi degil beni soylersin aslinda. Beni gormek istersen hep karsinda olurum.İstersen gölgen,istersen rüyan olurum. Gokyuzundeki yildizlarin arasindayim ben. Basini yukari kaldirman yeterli beni gormek icin. Yolda rastladigin herkes benim aslinda. Dostlarina selam verirken o selami ben alirim. Komsunun hatirini sorarken aslinda bana 'Nasilsin? 'demissindir. Benimle cikarsin yola her sabah, aksam evine benimle donersin. Gittigin her yere gelirim seninle. Sen yoruldugunda yorulurum ben de. Sen oturdugunda oturur, kalktiginda kalkarim. Eger istersen butun gece basucunda bekler,sacini oksarim sen uyurken.Yüzünde ki gülümseyle uykuya dalışını izlerim.Hastalandığında sıcacık,limonlu bir çorbada. Olur da birgün,bana dokunmak istersen bir cicegin yapraklarinda olurum ben. Yesilin,kırmızının, sarının, mavinin,yeşilin en canlısındayım. Elini uzattigin her yerdeyim. Dokunmak istersen bana, kendine dokun. Dudaklarindaki atesim, tenindeki sicaklik. Vucudunu urperten ruzgarim ben. Hic gitmedim ben. Oradayim, beni gormek, bana dokunmak, beni hatirlamak istedigin yerde. Yüreginde... |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| GMT +3 Saat: 15:56. | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa -
Forum - Mavi Kalemler - Desteklediklerimiz -
Kullanım sözleşmesi - Arşiv - Etiketler - RSS - Bize Yazin SEO by vBSEO 3.3.0 ©2009, Crawlability, Inc. Powered by vBulletin® Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd. | |