MavizeL mırr ve vızz (: Nice Mutlu Senelere
Go Back   www.MavizeL.com
Serbest Kürsü
Hayatın İçinden Satır Araları
Düş Gezgini

Düş Gezgini

Serbest Kürsü Kategorisinde ve  Hayatın İçinden Satır Araları Forumunda Bulunan  Düş Gezgini Konusunu Görüntülemektesiniz. okyanuslarda bir yunusa eşlik eder, dağların zirvesinden boşluğa dalarım.Bir uçurtmanın kuyruğuna takılır eteğim ,gökyüzünde salınırım. Ben bir düşgezginiyim ,düşler ülkesinin gizeminde.Sırlarla doludur ,neden için ,görünürler ne anlama gelirler.Her akşam, bir ...

sosyal paylasim linkleri
İçeriği Facebook ile paylaş
İçeriği Digg ile paylaş
İçeriği del.icio.us ile paylaş
İçeriği Google ile paylaş
İçeriği StumbleUpon ile paylaş
İçeriği Reddit ile paylaş
İçeriği Twitter ile paylaş
İçeriği technorati ile paylaş
İçeriği Simpy ile paylaş
İçeriği Newsvine ile paylaş
İçeriği netvibes ile paylaş
İçeriği myspace ile paylaş
İçeriği misterwong ile paylaş
İçeriği friendfeed ile paylaş
İçeriği blogmarks ile paylaş
İçeriği Blinklist ile paylaş
  #1 (Mesaj Linki)  
Alt 03-26-2010, 13:43
YoLGeZeR isimli Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Düş Gezgini

okyanuslarda bir yunusa eşlik eder, dağların zirvesinden boşluğa dalarım.Bir uçurtmanın kuyruğuna takılır eteğim ,gökyüzünde salınırım. Ben bir düşgezginiyim ,düşler ülkesinin gizeminde.Sırlarla doludur ,neden için ,görünürler ne anlama gelirler.Her akşam, bir başka düş bahçesine dalarım.Düşler arasında dolaşır dururum.Düşlerimde hep esas kız ben olurum. Senaryo yazılmıştır ve ben hep başroldeyim. Yardımcı oyuncular vardır , bazen geçmişten ,unuttuğumu sandıklarım , bazen hiç tanımadıklarım , bazende dostlarım ve düşmanlarım.

Biriktirdiğim binlerce düş , sessiz çığlıklardır .Bana bir şey anlatmaya gelirler , çözemediğim birçok mesaj içerirler.

Her akşam, bir başka düş beni alır götürür gizemin gizine ,Pişman olmam gördüklerimden , yaşadıklarımdan. Tabuları , yasakları, olmazları ,hayırları yoktur düşlerimin. Düşlerim özgürlüğümdür , koşarım , uçarım , aşık olurum bilmediğim diyarlara yolculuklar yaparım.Balta girmemiş ormanlarda koşar , okyanuslarda bir yunusa eşlik eder, dağların zirvesinden boşluğa dalarım.Bir uçurtmanın kuyruğuna takılır eteğim ,gökyüzünde salınırım. Bembeyaz bulutlar beşiğim olur .hayali bir salıncakta sallanırken , yıldızlara el sallar , ay dedeye göz kırpar ,güneşe selam veririm. bir kelebeğin kanat çırpışı yüreğimi titretir.

Düşler perisi ,düşler dağıtırken , payıma düşeni sevgiyle kabullenirim

Kimsenin düşü, kimseninkine benzemez..Bazen bizi üzer düşlerimiz, bazen korkutur , bazen yarım kalır , uyanmak istemeyiz , gözlerimizi sıkıca kapar düş perisinden devam etseni dileriz. Düşlerim yüreğimin şarksı, ruhumun gıdasıdır. Onlar olmasa çölde kalmış susuz bir çiçeğe benzerim kurur giderim.

Düş kurucu tahtına oturmuş,düş perileri ellerinde sihirli değnek ve düş tozları insanları mutlu etmek için bekliyor. Karanlık gecelerin, binbir gece masallarıdır düşler.

Yorgun düşlerin sabahı buruk olur, alır götürür yürekleri hüzüne.Hüzün düşmeye görsün ,gözyaşı karışır düşlere.

Sevdalı düşlerin sabahı sevdaya uyanır , bir bekleyiş başlar

Korkulu düşlerin sabahı , insanı hayata daha sıkı bağlar. Yaşama bir başka gözle bakmaya başlar insan ,sevdiklerine daha sıkı bağlanır.

Düşgezgini gezer ,düşler bahçesinde , düşler dağıtır düşler perisi uyukuya yatmış herkese Ben bir düşkurucuyum öncelikle , düşler kurarım gündüz düşlerimde..

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil

forum kurallari Yetkileriniz