![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Serbest Kürsü Kategorisinde ve Hayatın İçinden Satır Araları Forumunda Bulunan İçimdekiler Konusunu Görüntülemektesiniz. Ve ben...Bitmeyen bir senfonin kayıp notaları...Satır aralarına karışan çığlıklarım...İlmek ilemk ördüğüm yaşantım....Kayıp taşları arayışlarım Yüreğime hapsettiğim tüm duygular , benden hesap soruyorlar. Söylemekten çekindiğim, sakladığım Paylaşmadığım ,utandığım Çocukluğumda bana öğretilen ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
|
Ve ben...Bitmeyen bir senfonin kayıp notaları...Satır aralarına karışan çığlıklarım...İlmek ilemk ördüğüm yaşantım....Kayıp taşları arayışlarım Yüreğime hapsettiğim tüm duygular , benden hesap soruyorlar. Söylemekten çekindiğim, sakladığım Paylaşmadığım ,utandığım Çocukluğumda bana öğretilen Baskılar , hayal kırıklıkları Başkalarının doğruları, yanlışları , ve benim doğrularım Verdiğim savaşta zaman zaman yenilgiye uğramadı mı? Şimdi sırasımıydı ? Zaman aşımına uğramamışlar mıydı ? Kim hatırlattı onları bana Değiştirmeye çalıştığım onca şey Değiştiremediklerim zaman zaman boyun eğdiklerim. Sen sus konuşma dendiğinde isyanlarım , İçime gömdüğüm , sessiz haykırışlar , Yanılgılarım , aldanışlarım Ve ben Bitmeyen bir senfonin kayıp notaları Satır aralarına karışan çığlıklarım İlmek ilemk ördüğüm yaşantım. Kayıp taşları arayışlarım Aynadaki ben , nüfus kağıdımdaki ben ve içimdeki ben Çıkın ortaya , verdiğiniz savaşta kim galip geldi dersiniz? Yaşam yaşamak Gün gelir giderim buralardan , Arkamda sevenlerim Çektiğim acılar sevinçler Sarılır kefenin arasına Benimde bir mezar taşım olur mezarlıkta Üstünde adım doğum tarihim Gün gelir, hiç ziyaretçisi olmaz unutulur giderim O ana kadar yaşamak zorundayım Hani birileri yazdı rolümü bende kabul etmiştim Bende esas kızım ya Oynamak zorundayım perdene inene kadar. |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| GMT +3 Saat: 16:28. | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa -
Forum - Mavi Kalemler - Desteklediklerimiz -
Kullanım sözleşmesi - Arşiv - Etiketler - RSS - Bize Yazin SEO by vBSEO 3.3.0 ©2009, Crawlability, Inc. Powered by vBulletin® Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd. | |