![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Radyocular Kategorisinde ve Kahraman Tazeoğlu Forumunda Bulunan Kent şiirleri-3 Konusunu Görüntülemektesiniz. KENT ŞİİRLERİ-3 İSİMSİZ… Kentler korkaklık için vardır sevgilim Paslı bir maymuncukla açmaya geldim Kilitledikçe çoğalan kapılarını Utanç içeri kaçacak şimdi ceplerimden Gizsel zamanların odandadır hep bilirim Ve her akşam Şehirlerarası ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| KENT ŞİİRLERİ-3 İSİMSİZ… Kentler korkaklık için vardır sevgilim Paslı bir maymuncukla açmaya geldim Kilitledikçe çoğalan kapılarını Utanç içeri kaçacak şimdi ceplerimden Gizsel zamanların odandadır hep bilirim Ve her akşam Şehirlerarası bir yolculuk başlar evine Sayamayacağım kadar çok Otobüs durağı vardır yolunda Ansızın bastırır karanlık korkaklık için Çünkü korkaklık bir şehirdir ölmeden Ağlanmayan Herkes geç kaldığı kadar varır hayata Ve kavgadan tehirli bir hayat Iskalanmış bir sevdadan çarpık bir Hüzünle aşka bulanmaktır oralarda Her şey yeniden konumlanır En kanadığın yerden başlarsın Kendini onarmaya Ki unutmaktır kendini onarmak Yeni yaralar açarak içine Bütün bulvarları bu şehrin Korkaklığa durur öylece İrem işi bir bozgun getirebildim ancak sana Şimdi bir ağlasam Kahkahası olurum bütün şehrin Bana sakın bağırma Do minör bir çığlık yutkunurum Sahipli bir bakış ekleyerek kimliğime çıkarım Bu kentten Bir çarşı kalabalığına dağılır yüzüm Ben İstanbul ağlarım Asırlardır içimdeki karanlığa düşüyorum Perçemine tutunabilir miyim bu sefer? Hüzünlü çocukluğuna uzattığın Saçlarını kesmişler bu şehirde Şimdilerde kısaymış saçların, acıların Ama düşlerini çalıyorlar çekmecenden Sen uyanmıyorsun Gerçeğe uyutup, yalana uyandırıyorlar bizi İnançların coplandığı bir ülkede yaşıyoruz Kaypak ve mürteci şehirlerden geçiyoruz Korkaklık bir anıt buralarda Her veda bir infilak Yüzünün tek yarısını alıyor Kalanını marmarada yüzdürüyorum Oysa senle hiç vapura binmedik O son sözü itirafım olan şiirim Severek kaçışımdır senden Şaşırma ve acı çekme ne olur En sustuğun yerde sen oldum, sen kaldım ben Sana dokunmak Sana dokunmak yasak benim dinimde Korkaklık hep büyütecektir bu şehri Korkma ve sen sana gözlerimden bak Gör nasıl seveceksin kendini… KAHRAMAN TAZEOĞLU'nun "ölü bir kentin morg alfabesi adlı kitabından |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |