![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Radyocular Kategorisinde ve Kahraman Tazeoğlu Forumunda Bulunan Kent şiirleri – 7 Konusunu Görüntülemektesiniz. KENET ŞİİRLERİ – 7 … Ve hep uçurum kenarlarında Gülümsüyordun bana Nicedir kendimi biriktiriyorum Her şey aşka varır diyerek Ve utanmadan Ağlayabiliyorum artık gidişlerine Bir tek sen çıkıyorsun şehirden Tüm ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| KENET ŞİİRLERİ – 7 … Ve hep uçurum kenarlarında Gülümsüyordun bana Nicedir kendimi biriktiriyorum Her şey aşka varır diyerek Ve utanmadan Ağlayabiliyorum artık gidişlerine Bir tek sen çıkıyorsun şehirden Tüm kalabalıklar yalnızlaşıyor İçi boşalmış bir kente İçtiğim antları kusuyorum “yanındayım” diyorsun en yanım Bayramlanıyor Geceleri molasız geçiyorum şehirleri Bir aşka bir ölüm yetmiyor bu çağda Gecemin en zifiri yanını kemiriyor Bir sırtlan Ve leşim bir aşkı kusmaya ant içiyor Sönmüş olsa da Gölgeme bile sözüm geçmiyor artık Oysa ben şehir çocuğuyum Yani yorgun Her karanlık bir kent kursa da bana İçinde ellerin olmayan her şey Sadece kalabalık Bilir misin yanımdaki Düşler kırılarak çoğalır Ve yoklaşarak azalmak Bir varoluş şeklidir çaresizliğin Elleri tütün kokulu gece yalnızları Nikotin biriktirir gece nöbetlerine Bu yüzden bütün çay bardaklarına Dudak izim bulaşıyor Buralarda ölmek ve gülmek arasında Fark kalmamış Sürüyorum kendimi Büyük sevdalarını Küçük korkulara yedirtenlerin şehrinden Ömrüm! Kendine saklı bir kent bul Yarin gözlerinden yapılmış kahraman tazeoğlu'nun "ölü bir kentin morg alfabesi adlı kitabından |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |