![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Radyocular Kategorisinde ve Kahraman Tazeoğlu Forumunda Bulunan Bekleyiş & Cılız Haykırış – Türkan İLDENİZ Konusunu Görüntülemektesiniz. BEKLEYİŞ Sayısını unuttuğum günlerce bekleyişten ben yorgunum rıhtım taşları yorgun ardarda gecen gemiler durmuyor bu limanda duranlardan sen çıkmıyorsun. Bil ki katıksız sancılara razıyım yokluğun olmasa bil ki bir avuç ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| BEKLEYİŞ Sayısını unuttuğum günlerce bekleyişten ben yorgunum rıhtım taşları yorgun ardarda gecen gemiler durmuyor bu limanda duranlardan sen çıkmıyorsun. Bil ki katıksız sancılara razıyım yokluğun olmasa bil ki bir avuç biber gözlerime serpilen Ellerimde soğumadı ellerinin izleri durup şiirler yazıyorum yoluna. İçimde sıkıntının en dayanılmaz sekli kaçıncı kere saatleri susturuyorum bensiz çözülüp, sensiz bağlanması yok mu halatların Tükeniyorum. * * * CILIZ HAYKIRIŞ Uzatma ellerini sabahlara bir -gelemem Gelemem ölesiye bakma gözlerime Belli ki sensiz, seninle bitecek bu özlem Belli ki sancılara uyanacak içimdeki bahar. Durup durup seslenme düşünceme Kapılara beş kilit birden vurdular Işıkları söndürdüler karanlıktayım Güçsüzüm -ağlamaklı- üstelik yalnızım Örümcek ağlarıyla bağlandı ellerim Dört duvarla çevrildi yörem -Bana kalsa simdi gelirim Yollara pusu kurdular -bekleme Bekleme sakın gelemem. Su zincirleri bir kırabilsem Parça parça edebilsem pencereleri Belki kurtulurum. Karsız yollarda belirmese izim Kin saçan gözler kovalamasa pesimi Yanında olurum Sen’le olurum. Uygar tutsaklığın bu en çiliz haykırısında Gozyaslarimin sıcağından donacak cehennem Gerçek seviden… Sana ulasan yollara Bir avuç toz niyetine serpeceğim kendimi. Hayvanlardan utanacaklar Onların utançları da içleri gibi kara Oysa ki sana ait hersey beyaz Yine de uzatma ellerini sabahlara bir gelemem Gelemem öldüresiye tutma ellerimi. Linklere ulaşabilmeniz için KAYIT Olmanız Gerekmektedir.. | Linklere ulaşabilmeniz için KAYIT Olmanız Gerekmektedir.. |
| Funda Kullanıcısına Teşekkür Edenler : | ||
emir_a (03-28-2011) | ||
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |