![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Radyocular Kategorisinde ve Kahraman Tazeoğlu Forumunda Bulunan Sustum – Tayyibe ATAY Konusunu Görüntülemektesiniz. Sustum! …………. yüzünle konuşuyorum şimdi! bir beyaz hayal seriliyor çimenlerime; papatyalara benziyor… dönüyor sonra sarışın bir kuş sürüsüne… gözlerinde dokunuyorum güzelliğine.. seni özlüyorum anlamıyorsun tutup öldürüyorum birini, sevgim kanıyor… gömüyorum ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Sustum! …………. yüzünle konuşuyorum şimdi! bir beyaz hayal seriliyor çimenlerime; papatyalara benziyor… dönüyor sonra sarışın bir kuş sürüsüne… gözlerinde dokunuyorum güzelliğine.. seni özlüyorum anlamıyorsun tutup öldürüyorum birini, sevgim kanıyor… gömüyorum sineme… sustum!.. ………… ellerini tutuyorum şimdi! başak dolu ova nazlanıyor gözümde… göçüyor harman yerlerine.. rüzgara direnen yaba gibi bir inip bir çıkıyorsun gene de sen duymuyorsun samanların arınıyor tenimde tanelerinde acıkıyorum… parmaklarını yiyorum kimse görmüyor benimdir onlar, vermem geriye… sustum!.. ………… saçlarını kokluyorum şimdi tel tel güller doluyor bahçelerime.. kar mevsimini düşünmüyorum hiç!.. leylekler ağaç tepelerinde kim demiş! doruklar beyaz değil!.. beyaz değil işte…. sen görmüyorsun yazdan kalma güneşle eğiliyorum kırmızıların solmasın diye. sustum!… ……….. uzaklığını ölçüyorum şimdi.. mesafeler artıyor içimde.. yollar büklüm büklüm.. yollar dikine… noktam derinleşiyor gitgide sen bilmiyorsun kilometre taşlarını kaç kez saydım dersin… bir tanesi bile yoktu kapının önünde… bir kürek kor ateş bulup üfledim yüreğime… Linklere ulaşabilmeniz için KAYIT Olmanız Gerekmektedir..| Linklere ulaşabilmeniz için KAYIT Olmanız Gerekmektedir.. |
| Funda Kullanıcısına Teşekkür Edenler : | ||
emir_a (03-28-2011) | ||
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |