![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Radyocular Kategorisinde ve Kahraman Tazeoğlu Forumunda Bulunan Anlamını Yitiren Şiir – Hakkı ÇINAR Konusunu Görüntülemektesiniz. Anlamını Yitiren Şiir Sen geçiyordun ağır aksak bir kışın içinden Ve bi’kez daha anlamını yitiriyordu her şey Kahve kalabalıktı pencereler masalar da… Sigara içiyordum Bi’kez daha anlamını yitiriyordu kadınlar… Kahvenin ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Anlamını Yitiren Şiir Sen geçiyordun ağır aksak bir kışın içinden Ve bi’kez daha anlamını yitiriyordu her şey Kahve kalabalıktı pencereler masalar da… Sigara içiyordum Bi’kez daha anlamını yitiriyordu kadınlar… Kahvenin tam orta yerine düşen kül tablası gibi Herkesler öylece omzunun üzerinden bakıyor, Ben uzun nehirleri düşünüyorum Tahta köprüleriyle birlikte kayıkları da vardı. Dağılıyorum masaların sandalyelerin altına doğru Herkesler omzunun üzerinden sesime bakıyor öylece Zaten hangi nehir kendi sesini duyabilmişti ki. Sonra dedim ya sen geçiyorsun işte..! Ağır aksak bi kışın içinden Soğuk oldukça soğuk Kış konuşuluyor öncelikle kahvelerde Ezberini unutmuş bir karınca gibi bakıyorum olan bitene Kış derken soğuk kayboluyor kar kayboluyor oysa Senin saçların da güzel miydi ne… Bu kışta bahçeler çiçekleriyle unutuldu aynı şarkıyı Tekrar tekrar kaçıncı kez çalıyor teyp anıların içinde Saklanan fotoğraflar geliyor aklıma Sahi ben yokum Ben yokum Nehirlerin tahta köprüleri Bahçelerin çiçekleri Bu kahvenin kültablası Senin saçların kadar Yokum. Gözlerimden önce Gül yalazı Gül palazı Benim annem vardı Sen geçerken sessizce ağır aksak bi kışın içinden Bu şiirde yine zamanını yitirdi Eğer kabullenmekse nehirlerin suyunun çekilmesi Zaten hiç bir kadın gülümsemedi. Hakkı ÇINAR Linklere ulaşabilmeniz için KAYIT Olmanız Gerekmektedir.. | Linklere ulaşabilmeniz için KAYIT Olmanız Gerekmektedir.. |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |