![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Radyocular Kategorisinde ve Kahraman Tazeoğlu Forumunda Bulunan Koyu Siyah Gidişin – Afife DEMİRTAŞ Konusunu Görüntülemektesiniz. Ağustos’un son gecesi mavi indirmiş kepenkleri siyah benim demiş gecenin sahibi Siyahta yıldızlar saklambaç oynuyor ben seni sobeledim sen mavide siyahı seçtin Sırtımda ateş kırmızısı gömleğim siyahta sen… sabır yontuyorum, ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
|
Ağustos’un son gecesi mavi indirmiş kepenkleri siyah benim demiş gecenin sahibi Siyahta yıldızlar saklambaç oynuyor ben seni sobeledim sen mavide siyahı seçtin Sırtımda ateş kırmızısı gömleğim siyahta sen… sabır yontuyorum, şekilsiz hiçbir şeye benzemeyen Gidişini istemek, dönüşünü beklemek yürekte kıymık gibi ölümün acısını iyi bilirim hadi git! güle güle demek, ölmek gibi Rüzgârın rengi siyah, yanaklarım buz mavisi gece 3.30… yapıştı yelkovan rakamlara… sensizlik cam gibi kırılıyor içimde paramparça Az bir zaman kaldı gidişine, siyahı sevişine az bir zaman kaldı… oysa, çizgiliydi her şey seninle… dağınık gecenin sabahı olmak üzere toplayıp gömmek gerek, kırık dökük maziyi içime Kulaklarımda “buraya kadar, elveda”diyeceğin o an… “Ben sevdiğimi söyleyemiyorum, aslında ölesiye seviyorum” deyişin… ölesiye severken, siyahlara gidişini anlayamıyorum Evet, bu senin hayatın ben yabancıydım… belki de bir yamaydım Çoklar tanıdım sen başkaydın. en sevdiğim meyve, elmaydın. gidişin elmadaki kurt Koyu siyah olacak gidişin koyu siyah… Öyle berbat bir durum maviyi siyaha süpürmek içimde fırtınalar koparken gemiyi batırmadan karaya çekmek Siyahta, yıldızların hepsi birden düşecek mavi küsüp, ay çekip gidecek tanrıyla aram açılacak seni benden aldığı için Dönüşünde armağan olarak -seni seviyorum-u getir bana binlerce kez söyleyip, bir kez işitmek için… Gelişin uzarsa, hesap soracağım sabıkalı zamandan bütün takvimlerden Mayıs’ı günlerden 24, ü saatlerden 15.20’yi çıkaracağım… biliyorum siyahlar benden büyük bense çok küçük Geceyle vedalaşan sabahlarda acıların iğneleri batacak gözlerime yüreğim üşürken eriyecek inan ki siyahlara değmeyecek… Koyu siyahların ertesilerinde koşuşturmalar başlayacak iş-güç derdine düşecek, beni unutacaksın… uzaklarda eksik yanıyla birinin, yaşamaya çalıştığını hatırlamayacaksın… ve ben, bütün cesaretimi toplayıp ne kadar elveda varsa, hepsini çöpe atacağım… Afife DEMİRTAŞ Linklere ulaşabilmeniz için KAYIT Olmanız Gerekmektedir.. | Linklere ulaşabilmeniz için KAYIT Olmanız Gerekmektedir.. |
| Funda Kullanıcısına Teşekkür Edenler : | ||
iqbL (04-26-2010) | ||
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |