![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Radyocular Kategorisinde ve Kahraman Tazeoğlu Forumunda Bulunan seni yine terk edeceğim!! Konusunu Görüntülemektesiniz. Seni yine terk edeceğim Ve bilmediğim dillerde ağlayacağım Kirpiğime tuz düşecek Sevgim kadar büyük değilmişsin diyeceğim Ve seni yine terk edeceğim Bir kapı arlığında bırakacağım ellerini İsimsizlikler doğurmaya yatacağım bu ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Seni yine terk edeceğim Ve bilmediğim dillerde ağlayacağım Kirpiğime tuz düşecek Sevgim kadar büyük değilmişsin diyeceğim Ve seni yine terk edeceğim Bir kapı arlığında bırakacağım ellerini İsimsizlikler doğurmaya yatacağım bu yosun kentinde Ne ilk gelensin ne son giden Seni bana terk etmelerine izin vermeyeceğim Seni her gece terk edeceğim Aşk cinayetim olacaksın Ve yanlızlıkların en çoğulu bana kalacak Düşle çogalttığım bu yaşamın adı Düşmek olacak Uzak bir şehirde hiç görmediğim bir kızı seveceğim O bana sarıldığında Göğsümde bıraktığın darp izlerin kanayacak Ve bir çocuk annesini kaybedecek çarşılarda Ağlamayacak kadar vazgeçecegim senden Öfkeme bile değmezmişsin diyeceğim Ve seni yine terk edeceğim Günler devrildikçe ağıt tutacak sonbahar Rüzgarlara karanfiller ekeceğim Yollarda kaybedeceğim aşkımın ilk harfini Seni Kirli kent bakışlı Bozkır saçlı bir kıza ekleyeceğim Aşk iki kişilik bir yalandır sevdiğim Ve iç kanamalı bir aşkın Mürekkepfırtınasıdır bu şiir İstersen yanlızlık duvarlara yakışır de Ve başkalarını sev Ben sende herkesi terk edeceğim Kahraman TAZEOĞLU |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |