![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

MavizeL Cafe :) Kategorisinde ve Kişinin Kendini Tanıdığı An Forumunda Bulunan FLy Hakkında Ne düşünüyorsunuz? Konusunu Görüntülemektesiniz. Benim Canım, birtanem çiçeğim.. Hiç birşeye, hiç kimseye değişmeyeceğim yegane insan, seni çooook seviyorum.. ((: FLy hakkındaki düşüncelerinizi (abartıya kaçmadan) bu başlık altında belirtebilirsiniz......
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Benim Canım, birtanem çiçeğim.. Hiç birşeye, hiç kimseye değişmeyeceğim yegane insan, seni çooook seviyorum.. ((: FLy hakkındaki düşüncelerinizi (abartıya kaçmadan) bu başlık altında belirtebilirsiniz... |
| Bu Mesaj İçin 2 Üye Funda İsimli Üyeye Teşekkür Etti.. | ||
F L y (07-08-2009) | ||
|
#3 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
Sensiz ben Can/Sızım Kocccamann Seviyorum Seni bende...:mcxbi5: |
|
#4 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Immhh aslında çok şey yazmak isterim ama daha başlangıç diyelim tanıdıkça çok şey yazcamdan eminim (: Şimdilik şeker biri diyebilirim (: Pozitif biri olduğunu düşünüyorum (: |
| Bella Kullanıcısına Teşekkür Edenler : | ||
F L y (07-10-2009) | ||
|
#5 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
Çok teşekkür ederim... Hayat boyu mutluluğuma, şahit olan kişilerden olman dileğiyle, sende mutlu olasın.. ![]() |
| F L y Kullanıcısına Teşekkür Edenler : | ||
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |