![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

MavizeL Cafe :) Kategorisinde ve Kişinin Kendini Tanıdığı An Forumunda Bulunan Changeable Hakkında Ne düşünüyorsunuz? Konusunu Görüntülemektesiniz. En olmadık zamanlarda, bana varlığını hissettiren ve Tebessüm Etmemi sağlayan nadir insanlardan biri.. İyi ki varsın.. (: Changeable hakkındaki düşüncelerinizi (abartıya kaçmadan) bu başlık altında belirtebilirsiniz......
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| En olmadık zamanlarda, bana varlığını hissettiren ve Tebessüm Etmemi sağlayan nadir insanlardan biri.. İyi ki varsın.. (: Changeable hakkındaki düşüncelerinizi (abartıya kaçmadan) bu başlık altında belirtebilirsiniz... |
|
#2 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| IkinCi yOrum benden ne guzeL.Ba$ta beLirtiyim, onun sayesinde burdayim =) Uye oLmami sagLadi.. Imm.. naSiL anLatsamki.. beni herzaman guLdurmeyi ba$aran biri... cOk iyi kaLpli oldugu fazla bi zaman gecmeden anla$alabiliyo.. $akala$tigimizda dariLmayacagini biLmek cok guzel.. $akayi kaldirabilen bunyeye sahip.. ondan sonracima.. cok cabuk Isindigim ve kayna$tigim ki$i i$te.. iyi ki tanimi$im dedigim.. Iyi ki var dedigim... |
|
#3 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| kesinlikle şaka yapan ve yapılan şakayı kaldırabilen yönüne bayıldım... gülümsememe sebepdir kendisi...=) henüz başka yönlerini keşfedemedim ama değerlidir eminim =) ama umarım sözünde duran biridir... bana bi kahve borcu var... üstelik kendi yapacak =)=)=) |
| Bu Mesaj İçin 2 Üye dü$pérésT İsimli Üyeye Teşekkür Etti.. | ||
|
#4 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Alayınıza Pardon Hepinize Bu iyi dilekleriniz için çok (Ten kü) Teşekkür ederim Sizler için burdayım Gülmek Lüsktür Herkez Gülemez Allah sizi Güldürmelerden Eksik etmesin. Şakalarım bazen ağır olabilir ama emin olun çok çocuksu şakalardır bunlar.. Tekrar Teşekkürler Yorumlarınız beni şımarttı biraz, Beni benden iyi anlatanlardan Allah razı olsun.. Satırlarıma burada son verirkene büyüklerimin ellerinden küçükleriminde ellerinden diyerek bitirelim. Azran şş hop birader Sözüm Söz ya öderim ya inkar ederim gel kahven hazır ![]() Konu NoHorizon tarafından (07-09-2009 Saat 10:38 ) değiştirilmiştir. |
| NoHorizon Kullanıcısına Teşekkür Edenler : | ||
SerkaN (07-17-2009) | ||
|
#5 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Hayatı seven espirili birisi.... Hımm yeni tanıyorum ama ii birisi... |
| Bu Mesaj İçin 2 Üye Kar Tanesi İsimli Üyeye Teşekkür Etti.. | ||
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |