![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

MavizeL Cafe :) Kategorisinde ve Kişinin Kendini Tanıdığı An Forumunda Bulunan Bella Hakkında Ne düşünüyorsunuz? Konusunu Görüntülemektesiniz. Çok Fazla Kaynaşamadıklarımdan biri daha (Vaktimiz çoook kaynaşırız elbette), Gördüğüm kadarıyla, Samimi, içten ve bir çiçek misali narin.. Var Olasın.. (: Bella hakkındaki düşüncelerinizi (abartıya kaçmadan) bu başlık altında belirtebilirsiniz......
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Çok Fazla Kaynaşamadıklarımdan biri daha (Vaktimiz çoook kaynaşırız elbette), Gördüğüm kadarıyla, Samimi, içten ve bir çiçek misali narin.. Var Olasın.. (: Bella hakkındaki düşüncelerinizi (abartıya kaçmadan) bu başlık altında belirtebilirsiniz... |
| Funda Kullanıcısına Teşekkür Edenler : | ||
Bella (07-09-2009) | ||
|
#2 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
Benim biricikkkk abLacımmmm Çok iyi Birisiii iyiki varsın abLacımm benimmm |
| AYIŞIĞI Kullanıcısına Teşekkür Edenler : | ||
Bella (07-09-2009) | ||
|
#3 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| gıcık ![]() daha dün gibi senınle kavgalarım aklımda cıkmak bilmiyo k =)ne uyuz kızdın yaa=) emo konusunda da az kapışmadık senınle =) aşagı yukarı 1yıldır bırlıkteyız abla ama daha yenı kaynaştık ne süper insanlarız yaa ![]() bundan sonra da bı gıcıklık yapmassan ablam olarak kalabılırsın müsade ettim =) hadi iyisin benim gibi ultra manyak kardeşin oldu hayırlı Ugur'lu olsun =)=)=) |
|
#4 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
Saolasın sevgili adminiçem Kaynaşmak için eminim daha çok zamanımız olcak ama daha kaynaşmadan bu kadar güzel şeyler hissetmen beni çok mutlu etti(:Teşekkürler... |
| Bella Kullanıcısına Teşekkür Edenler : | ||
ALaGüL (07-09-2009) | ||
|
#5 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Canım benim en az sen kadar iyiyim,senin sıcaklığın ve samimiyetin için ben teşekkür ederim (: |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |